ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

"Μαραθώνιος Ναυπλίου 2017 - Δωρεάν καρδιολογικός έλεγχος"

"Μαραθώνιος Ναυπλίου 2017 - Δωρεάν καρδιολογικός έλεγχος"

Η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου Ναυπλίου και ο Δήμος Ναυπλιέων (ΔΟΠΠΑΤ), ανακοινώνει το πρόγραμμα των δράσεων για την υγεία σε συνεργασία και με την ευγενική υποστήριξη του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center.

Δωρεάν καρδιολογικό έλεγχο και άλλες δράσεις περιλαμβάνει η συνεργασία του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center με την Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου Ναυπλίου και τον Δήμο Ναυπλιέων (ΔΟΠΠΑΤ).

Το πρόγραμμα των δράσεων περιλαμβάνει:

Προληπτική Καρδιολογική εξέταση για τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα «Προετοιμασίας των Δημοτών – Ερασιτεχνών δρομέων goo running ». Το πρόγραμμα ξεκινά από την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017. Απευθύνεται στους συμμετέχοντες στο παραπάνω πρόγραμμα αλλά και στους Δημότες ανεξαρτήτου Ηλικίας που έχουν δηλώσει την συμμετοχή τους στις αγωνιστικές εκδηλώσεις του Μαραθωνίου. Φορέας Υλοποίησης είναι η Οργανωτική Επιτροπή σε συνεργασία με τον Δήμου Ναυπλιέων (ΔΟΠΠΑΤ). Διάρκεια Προγράμματος, από 1 Μαρτίου ημέρα Τετάρτη έως και τις 4 Μαρτίου ημέρα Σάββατο. Ώρα έναρξης Εξετάσεων,  από Τετάρτη έως Παρασκευή: 10:00 με 17:00 και Σάββατο 10:00  με 14:00.

Προληπτική Καρδιολογική εξέταση την Πέμπτη 2/03/17 από κλιμάκιο ιατρών στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου ΑμεΑ Αργολίδας

Εκπαιδευτική Ημερίδα το Σάββατο, 4 Μαρτίου και ώρα 17.00 στο Βουλευτικό με Θέμα: «Πρόληψη Καρδιακών Νοσημάτων: αναγνωρίζω τα σημάδια, σώζω την καρδιά μου»

Συμμετέχουν:

κ. Γ. Ανδρικόπουλος, Διευθυντής Α΄ Καρδιολογικού Τμήματος / Ηλεκτροφυσιολογίας και Βηματοδότησης του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center

κ. Κ. Κεραμιδά, Καρδιολόγος Β’ Καρδιολογικού Τμήματος του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center

κ. Κ. Παναγιωτόπουλος, Καρδιολόγος

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Το αεροβιοδυναμικό πρόγραμμα που θα σε στεγνώσει

Μια προπόνηση με συνδυαστικές κινήσεις για γρήγορα αποτελέσματα.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24