ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Λάβετε θέσεις στην Sportexpo Marathon 2016!

Λάβετε θέσεις στην Sportexpo Marathon 2016!

Η νέα εκθεσιακή διοργάνωση Sportexpo Marathon, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον ΝΝ 11ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» από την Πέμπτη 31 Μαρτίου έως και το Σάββατο 2 Απριλίου 2016.

Η νέα εκθεσιακή διοργάνωση Sportexpo Marathon, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον ΝΝ 11ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» από την Πέμπτη 31 Μαρτίου έως και το Σάββατο 2 Απριλίου 2016, παράλληλα με τη λειτουργία του Κέντρου Εγγραφών (Registration) του Μαραθωνίου, φιλοδοξεί να αποτελέσει την έκθεση ορόσημο του αθλητισμού στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

Στο λειτουργικό χώρο του ∆ιεθνούς Εκθεσιακού & Συνεδριακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, του Εθνικού Εκθεσιακού Φορέα ∆ΕΘ ΗΕLEXPO, θα παρουσιαστούν οι τελευταίες εξελίξεις στον αθλητισμό και τα πιο σύγχρονα αθλητικά προϊόντα και υπηρεσίες.

Εγγύηση για την επιτυχημένη και ποιοτική επισκεψιμότητα αποτελεί η παράλληλη διεξαγωγή του ΝΝ 11ου ∆ιεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», την Κυριακή 3 Απριλίου 2016.

Οι πάνω από 20.000 δρομείς, που αναμένεται να δηλώσουν συμμετοχή στη μεγαλύτερη αθλητική γιορτή της Βόρειας Ελλάδας, θα πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους και θα παραλαμβάνουν τον εξοπλισμό τους από ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός της Sportexpo Marathon. Πέρα από τους Έλληνες επισκέπτες και με την ευκαιρία συμμετοχής διεθνών αθλητών στον ΝΝ 11ο ∆ιεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», αναμένονται διεθνείς επισκέπτες από 50 και πλέον χώρες, από κάθε γωνιά του πλανήτη.

H έκθεση απευθύνεται σε όλους όσους ασκούν οποιαδήποτε μορφή αθλητικής δραστηριότητας. Φορείς του αθλητισμού, αθλητικοί σύλλογοι, αθλητές, προπονητές, αθλίατροι φυσιοθεραπευτές από όλες τις κατηγορίες αθλημάτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και πολίτες που αγαπούν την άθληση αποτελούν τους υποψήφιους επισκέπτες της έκθεσης.

Οι επισκέπτες της Sportexpo Μarathon θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να αποκτήσουν αθλητικά προϊόντα, να δουν τις αγαπημένες τους ομάδες, να γνωρίσουν νέες αθλητικές υπηρεσίες και νέες τεχνολογίες, να ενημερωθούν για τις εξελίξεις και τις τάσεις στα αθλήματα που τους ενδιαφέρουν, να δουν δημοφιλείς αθλητές από όλα τα αθλήματα.

Πολυάριθμα παράλληλα γεγονότα, τουρνουά και ημερίδες αθλητικού περιεχομένου θα δώσουν την ευκαιρία στους επισκέπτες να συμμετέχουν ενεργά και διαδραστικά στη Sportexpo Marathon.

Τα ομαδικά αθλήματα, τα σπορ εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, η αθλητική ένδυση - υπόδηση, ο εξοπλισμός των γυμναστηρίων, οι φορείς του αθλητισμού, οι ενώσεις, οι σύλλογοι και οι εταιρείες παροχής σχετικών υπηρεσιών θα βρεθούν σε αυτή τη διεθνή έκθεση αθλητικών ειδών - εξοπλισμού.

Ακόμη, θα συμμετάσχουν καταστήματα αθλητικών ειδών, γυμναστήρια, εταιρείες ειδών σπορ και διατροφής και τα αθλητικά μέσα μαζικής ενημέρωσης και οι συναφείς εκδόσεις.

Η προβολή, η ενημέρωση και η αξιοποίηση των νέων πόρων και τεχνολογιών στον τομέα του αθλητισμού είναι ο στόχος της Sportexpo Marathon, η οποία τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Κατηγορίες εκθεμάτων:

-Αθλητικά ρούχα και παπούτσια

-Αθλητικός εξοπλισμός & αξεσουάρ

-Εξοπλισμός γυμναστηρίων

-Αθλιατρικές υπηρεσίες & φυσιοθεραπευτές

-Συμπληρώματα διατροφής & ενεργειακά ποτά

-Αθλητικά μέσα ενημέρωσης

-Αθλητικά events

-Αθλητικοί φορείς και αθλητικά σωματεία

-Αθλητικός τουρισμός

-Εργομετρικός εξοπλισμός

-Αθλητικά βιβλία

-Boutique ομάδων

-Βιολογικά προϊόντα

Αναλυτικές πληροφορίες για την Sportexpo Marathon 2016 μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: http://sportexpo.helexpo.gr/el

SHARE:

BEST OF NETWORK

ΦΡΙΚΗ ΣΤΗ ΦΩΚΙΔΑ

15χρονη έπεσε θύμα βιασμού από τον αδερφό της

Μέσα σε ένα αρρωστημένο οικογενειακό περιβάλλον ζούσε μία άτυχη 15χρονη σε περιοχή της Φωκίδας. Την κακοποιούσαν ο αδερφός και η μητέρα της

HOT RIGHT NOW

Ο χορός της Emily Ratajkowski σκίζει (ακόμα και τα ρούχα της)

Υπο φυσιολογικές συνθήκες αυτό το video δεν πρέπει να το δεις στο γραφείο.

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ

Αυτό είναι το πλέον εντυπωσιακό κτίριο της Αθήνας για το 2017

Σε απόσταση αναπνοής από το πολυβραβευμένο ΚΠΙ Σταύρος Νιάρχος ένα ακόμη επιβλητικό κτήριο έρχεται να προστεθεί στην περιοχή. Σε ποιον κορυφαίο επιχειρηματία ανήκει και ποια η χρήση του

MALEBOX

Λάμπρο Χούτο, γιατί άρχισες να δέρνεις τον κόσμο;

Λίγο πριν τον τελικό του Enfusion, μιλήσαμε με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή για το πώς βρέθηκε στα ρινγκ και για τα χρόνια του στα γήπεδα.

ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΑ

Πώς και ποιοι θα πάρουν τα χρήματα της εξαγγελίας Τσίπρα

Σε διευκρινήσεις προχώρησε το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης μια μέρα μετά την εξαγγελία έκτακτων μέτρων ανακούφισης των χαμηλοσυνταξιούχων που έκανε ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Αναλυτικά τα ποσά που δικαιούται ο καθένας

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24