ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Λάμψη Ολυμπιονικών στο Περίπτερο του Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου, στη Δ.Ε.Θ.

Λάμψη Ολυμπιονικών στο Περίπτερο του Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου, στη Δ.Ε.Θ.

Τη λάμψη πολλών Ολυμπιονικών και παγκόσμιων πρωταθλητών θα έχει ο Protergia 5ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης (8/10). Η εκκίνηση των 21,1 χλμ., θα δοθεί με τη δύση του ηλίου στις 18:45, ενώ η εκκίνηση του Δρόμου Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000 μ., στις 21:15.

Τη λάμψη πολλών Ολυμπιονικών και παγκόσμιων πρωταθλητών θα έχει ο Protergia 5ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Οκτωβρίου και αναμένεται να ξεπεράσει σε επιτυχία όλους τους προηγούμενους.

Εκατοντάδες ενδιαφερόμενοι ενημερώνονται και δηλώνουν συμμετοχή καθημερινά στο Περίπτερο του Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, το οποίο βρίσκεται δίπλα στο Περίπτερο 2, μπαίνοντας από την Βόρεια Πύλη της Δ.Ε.Θ.. (είσοδος από Εγνατία). Ο χώρος λειτουργεί σύμφωνα με το ωράριο λειτουργίας της 81ης Δ.Ε.Θ. (Σαβ - Κυρ: 10:00 - 22:00, καθημερινές: 16:00 - 22:00).

Από το Περίπτερο του Protergia 5ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης πέρασαν και πολλοί σημαντικοί εκπρόσωποι του ελληνικού αθλητισμού, που δήλωσαν συμμετοχή και έκλεισαν θέση στην εκκίνηση είτε του Ημιμαραθωνίου των 21,1 χλμ., είτε του Δρόμου Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000 μ..

Ανάμεσά τους, οι Ολυμπιονίκες της ιστιοπλοΐας, Ανδρέας Κοσματόπουλος και Κώστας Τριγκώνης, ο Ολυμπιονίκης της ενόργανης γυμναστικής Βασίλης Τσολακίδης, η Ολυμπιονίκης του στίβου Πόπη Ουζούνη και η Ολυμπιονίκης του μπάσκετ Πόλυ Σαρέγκου, φρόντισαν να δηλώσουν συμμετοχή επισκεπτόμενοι το Περίπτερο του Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου στην 81η Δ.Ε.Θ., όπου τους καλωσόρισε ο Γενικός Διευθυντής της διοργάνωσης, Δρόσος Χριστόπουλος.

Λάμψη Ολυμπιονικών στο Περίπτερο του Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου, στη Δ.Ε.Θ.

Επιπλέον, η διευθύντρια του Ολυμπιακού Μουσείου Θεσσαλονίκης δρ. Κυριακή Ουδατζή, που συνόδευσε τους καταξιωμένους πρωταθλητές, τόνισε ότι αρκετοί ακόμη κορυφαίοι αθλητές θα είναι επίσης παρόντες στην εκκίνηση του αγώνα, με την Ολυμπιακή ομάδα, που απαρτίζεται από το Ολυμπιακό Μουσείο, τον Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών και το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών «Καλλιπάτειρα».

O Protergia 5ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης διοργανώνεται από τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης και την υποστήριξη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, της AIMS και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, ενώ παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (πρώην Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης), την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και πλήθος θεσμικών φορέων, φορέων υποστήριξης και εθελοντικών φορέων. Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση θα βρείτε στον επίσημο δικτυακό τόπο, www.thesshalfmarathon.org.

Η εκκίνηση των 21,1 χλμ., θα δοθεί με τη δύση του ηλίου στις 18:45, ενώ η εκκίνηση του Δρόμου Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000 μ., στις 21:15.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ