ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕς 5 ΚΑΙ 3 ΧΙΛ ΜΕΜ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ---ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI Sport
ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕς 5 ΚΑΙ 3 ΧΙΛ ΜΕΜ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ---ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI Sport EUROKINISSI SPORTS

Ο ΣΕΓΑΣ ξεκινάει δυναμικά τις προετοιμασίες για τα μεγάλα γεγονότα του 2018 με πρώτη στάση τονΗμιμαραθώνιο Αθήνας 2018 που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018, στο κέντρο της Αθήνας, με αφετηρία και τερματισμό την Πλατεία Συντάγματος, και αναμένεται να υποδεχθεί πάνω από 20.000 δρομείς όλων των ηλικιών.

Η επίσημη περίοδος εγγραφών έχει ήδη ξεκινήσειγια τη φετινή διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου Αθήνας, o οποίος διοργανώνεται για7η συνεχή χρονιά από τον ΣΕΓΑΣκαι τονΔήμο Αθηναίωνκαι συνδιοργανώτρια αρχή τηνΠεριφέρεια Αττικής.

Ο Ημιμαραθώνιος Αθήνας έχει και φέτοςΜεγάλο Χορηγό την ασφαλιστική εταιρεία ERGO, η οποία με τη δυναμική και την σταθερή και μεγάλη υποστήριξή της προσδίδει επιπλέον ενέργεια στον αγώνα.

Το ενδιαφέρον είναι αρκετά υψηλό και επειδή τα όρια συμμετοχής αναμένεται να συμπληρωθούν σύντομα, τόσο στον Ημιμαραθώνιο Δρόμο, όσο και στους Αγώνες 5χλμ & 3χλμ, επίλεξε τον αγώνα που σου ταιριάζει και πάρε μέρος στη μεγαλύτερη γιορτή στο κέντρο της Αθήνας.

Κλείσε θέση στο μοναδικό ανοιξιάτικο ραντεβού στο Κέντρο της Αθήνας, δηλώνοντας άμεσα συμμετοχή, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Ημιμαραθωνίου Αθήνας, www.athinahalfmarathon.gr!

Η HALF MARATHON EXPO ΣΤΟ ΩΔΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ!

Η HALF MARATHON EXPO μεταφέρεται στην «καρδιά» του αγώνα, στο κέντρο της Αθήνας, στο επιβλητικό κτίριο του ΩΔΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ!Το εκθεσιακό γεγονός της άνοιξης θα πλαισιώσει την 7η διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου Αθήνας και θα βρίσκεται στο κέντρο των γεγονότων, σε ένα κτίριο-στολίδι του Δήμου Αθηναίων.

HHALF MARATHON EXPOθα είναι ανανεωμένη και έτοιμη να σας υποδεχτεί με μια απίστευτη γκάμα εκθετών αλλά και μια σειρά από παράλληλες δράσεις για εσάς και την οικογένεια σας! Από τις 15 έως τις 17 Μαρτίου 2018 θα μας βρείτε στο ΩΔΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ(Ρηγίλλης & Βασιλέως Γεωργίου Β΄ 17-19, 106 75, Αθήνα), από όπου όλοι οι ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ δρομείς για τους αγώνες της διοργάνωσης θα παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους και το υλικό του αγώνα.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ