ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Κοζομπόλη: "Ελάτε στον Stoiximan.gr 13ο Διεθνή Μαραθώνιο "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ"

Κοζομπόλη: "Ελάτε στον Stoiximan.gr 13ο Διεθνή Μαραθώνιο "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ"

Η πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, Βούλα Κοζομπόλη σας προσκαλεί στον Stoiximan.gr 13ο Διεθνή Μαραθώνιο "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ".

Λάμψη Ολυμπιονικών θα έχει για ακόμη μία χρονιά η μεγαλύτερη αθλητική γιορτή της Βόρειας Ελλάδας, μέσα από την συμμετοχή των επιφανών μελών του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, που θα τιμήσουν τον Stoiximan.gr 13ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», την Κυριακή 1 Απριλίου, στέλνοντας το ηχηρό μήνυμα «όλοι μπορούμε, όλοι συμμετέχουμε»!

Η Ολυμπιακή ομάδα δρομέων, την οποία οργανώνει το Ολυμπιακό Μουσείο και αποτελείται από τους πρωταθλητές του ΣΕΟ και από τα μέλη του ΠΑΣΓ «Καλλιπάτειρα», αναμένεται να έχει και φέτος πρωταγωνιστικό ρόλο στη διοργάνωση, την οποία θα ενισχύσουν με την παρουσία τους οι πλέον καταξιωμένοι Έλληνες αθλητές, όπως τόνισε η πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, Βούλα Κοζομπόλη.

"Για άλλη μία χρονιά ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών στηρίζει τη μεγαλύτερη διοργάνωση της Βόρειας Ελλάδας. Ο Stoiximan.gr 13ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» αποτελεί ένα τεράστιο αθλητικό γεγονός, με πολύ σημαντικές προεκτάσεις, αφού διαθέτει επίσης ιστορικό, πολιτιστικό, κοινωνικό και τουριστικό χαρακτήρα, αναδεικνύοντας την Ελλάδα σε διεθνές επίπεδο και προσελκύοντας δρομείς από κάθε γωνιά της γης", σχολίασε χαρακτηριστικά η Βούλα Κοζομπόλη, η οποία συμπλήρωσε:

"Η Ολυμπιακή ομάδα, την οποία συνθέτουμε μαζί με το Ολυμπιακό Μουσείο, συμμετέχει με πολλή χαρά και με πολύ κέφι, σε μια γιορτή που κάθε φορά γίνεται καλύτερη και πιο εντυπωσιακή. Όλοι μας πρέπει να αθλούμαστε και να περνάμε το μήνυμα της διά βίου άθλησης. Σας περιμένουμε λοιπόν όλους στην εκκίνηση, την Κυριακή 1 Απριλίου, για να τρέξουμε ή να περπατήσουμε όλοι μαζί και να μεταλαμπαδεύσουμε τις αξίες του αθλητισμού και της κοινωνικής προσφοράς!"

Ο Stoiximan.gr 13ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» της Κυριακής 1 Απριλίου 2018 υπόσχεται μεγαλύτερες συγκινήσεις και περισσότερες εκπλήξεις από κάθε άλλη φορά.

Οι δρομείς μπορούν να ενημερώνονται από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης για τις διαδρομές του αγωνιστικού προγράμματος, την ιστορική διαδρομή Πέλλα-Θεσσαλονίκη του Διεθνούς Μαραθωνίου, η οποία πλαισιώνεται από τους Δρόμους Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ. και 5.000μ.. Παράλληλα με τη διοργάνωση, διεξάγεται και ο Δρόμος 1.000μ. Μαθητών Δημοτικών Σχολείων.

Ο Stoiximan.gr 13ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», ο οποίος είναι αφιερωμένος στον Έλληνα Μαραθωνοδρόμο Στέλιο Κυριακίδη, διοργανώνεται από τον «ΜΕΑΣ Τρίτων», τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, καθώς επίσης τελεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τους Δήμους Θεσσαλονίκης, Πέλλας, Αμπελοκήπων - Μενεμένης, Χαλκηδόνας, Δέλτα και Κορδελιού - Ευόσμου, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ