ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Κοντονής: "Δίπλα στους αθλητές η Κυβέρνηση ενόψει Ρίο"

Κοντονής: "Δίπλα στους αθλητές η Κυβέρνηση ενόψει Ρίο"
Κοντονής INTIME SPORTS

Ο Σταύρος Κοντονής, παρέλαβε το χάλκινο μετάλλιο που του δώρισε η μαραθωνοδρόμος Μάγδα Γαζέα, που κατετάγη στην τρίτη θέση στον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, με χρόνο 2:55:35. Τι δήλωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού.

Πλήρης συγκίνησης ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, παρέλαβε το χάλκινο μετάλλιο που του δώρισε η μαραθωνοδρόμος Μάγδα Γαζέα, που κατετάγη στην τρίτη θέση στον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, με χρόνο 2:55:35.

"Η χαρά και η συγκίνηση που νιώθει κανείς μετά από τέτοιες ενέργειες δεν περιγράφεται. Θα ήθελα με την ευκαιρία αυτή να στείλω ένα μήνυμα προς όλους τους Έλληνες αθλητές που κοπιάζουν στους στίβους ότι η Κυβέρνηση αναγνωρίζει τις τεράστιες προσπάθειές τους και δηλώνω απερίφραστα ότι η Πολιτεία θα βρίσκεται δίπλα τους με όσα μέσα διαθέτει, προκειμένου να έχουν την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για την πορεία τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο", είπε ο κ. Κοντονής που βρέθηκε στη γραμμή τερματισμού του Μαραθωνίου για να συγχαρεί όλους τους νικητές.

Από την πλευρά της η Μάγδα Γαζέα δήλωσε: "Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να βρίσκεται δίπλα μας ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής που κατάγεται και από την Ζάκυνθο. Του δώρισα το μετάλλιο μέσα από την καρδιά μου και ειλικρινά θα ήθελα να έχω πάρει και το κύπελλο για να του το χαρίσω".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ