ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Κέρδισε επαγγελματικά παπούτσια running από την House of Sports

Κέρδισε επαγγελματικά παπούτσια running από την House of Sports

Μπες στον μεγάλο διαγωνισμό του "Νυχτερινού" στο Instagram και κέρδισε επαγγελματικά παπούτσια running, από την House of Sports.

Η στιγμή για τον Protergia 6ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης πλησιάζει και ο Υποστηρικτής της διοργάνωσης, House of Sports, δίνει σε όλους τους συμμετέχοντες την ευκαιρία να κερδίσουν κορυφαία παπούτσια της Newton Running, συνολικής αξίας 1.000 ευρώ, ώστε να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία τρεξίματος και δυναμικού βαδίσματος στο μεγάλο ραντεβού της 14ης Οκτωβρίου!

Η House of Sports, πρωτοπόρος εταιρεία εισαγωγής και εμπορίας επώνυμων αθλητικών ειδών, προσφέρει πέντε ζευγάρια επαγγελματικά παπούτσια running της κορυφαίας αμερικανικής φίρμας Newton Running σε ισάριθμους νικητές, ένα δώρο που υπόσχεται να «απογειώσει» τις επιδόσεις και την απόλαυση της συμμετοχής στο μεγαλύτερο νυχτερινό πάρτυ δρόμου της χώρας!

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να διεκδικήσετε ένα από τα πέντε ζευγάρια παπούτσια Newton Running, συνολικής αξίας 1.000 ευρώ, είναι να συμμετέχετε στον μεγάλο διαγωνισμό, που θα βρείτε στην σελίδα της διοργάνωσης στο Facebook και να «ανεβάσετε», με αυτόματη παραπομπή στο Instagram, μία ή περισσότερες φωτογραφίες από την προετοιμασία σας για τον «Νυχτερινό», χρησιμοποιώντας το hashtag #nightrun17!

Οι πέντε φωτογραφίες ισάριθμων συμμετεχόντων στον διαγωνισμό, οι οποίες θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα likes στο Instagram μέχρι και την προπαραμονή του αγώνα (Πέμπτη 12 Οκτωβρίου), θα κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο και θα μπορέσουν να παραλάβουν τα επαγγελματικά παπούτσια την Παρασκευή 13/10 από το κεντρικό κατάστημα της House of Sports ( Μητροπόλεως 26, Πλατεία Αριστοτέλους) έτσι ώστε να τα εγκαινιάσουν στον Protergia 6ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης!

Οι προσφορές της House of Sports δεν σταματούν εκεί και δίνουν σε όλους ανεξαιρέτως τους δρομείς του «Νυχτερινού» την δυνατότητα να βγουν κερδισμένοι, απολαμβάνοντας έκπτωση 30% σε όλα τα είδη τρεξίματος που θα διατίθενται στο ειδικό Running Corner του καταστήματος της House of Sports ( Μητροπόλεως 26, Πλατεία Αριστοτέλους)!

Η έκπτωση 30% ισχύει για αγορές που θα πραγματοποιηθούν από την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου έως και την ημέρα του αγώνα (Σάββατο 14 Οκτωβρίου), απλώς με την επίδειξη του αποδεικτικού εγγραφής στη διοργάνωση.

Επισημαίνεται ότι η αγορά ειδών δεν αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή στον διαγωνισμό Facebook/Instagram.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Protergia 6ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 14 Οκτωβρίου, με τη δύση του ήλιου, περιλαμβάνει τον Ημιμαραθώνιο δρόμο (ώρα έναρξης 18:45) με αφετηρία επί της οδού Ναυάρχου Κουντουριώτου (αρχή παραλιακής Λεωφόρου Νίκης) και τερματισμό στον Λευκό Πύργο, καθώς και τον Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ. (ώρα έναρξης 21:15), με αφετηρία από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και τερματισμό επίσης στον Λευκό Πύργο.

O Protergia 6ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης διοργανώνεται από τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ με την συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης. Τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, καθώς επίσης τελεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (πρώην Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης) και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.

Αναλυτικές πληροφορίες για τη διοργάνωση θα βρείτε στον επίσημο δικτυακό τόπο, www.thesshalfmarathon.org και www.thesshalfmarathon.gr.

Θα είμαστε όλοι εκεί!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ