ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Κάνε τώρα την εγγραφή σου στον "Νυχτερινό" και κέρδισε συλλεκτικά giftpack!

Κάνε τώρα την εγγραφή σου στον "Νυχτερινό" και κέρδισε συλλεκτικά giftpack!

Το μεγαλύτερο νυχτερινό πάρτυ της πόλης πλησιάζει και φέρνει μοναδικές συγκινήσεις, αλλά και πλούσια δώρα! Κάνε τώρα την εγγραφή σου στον "Νυχτερινό" και κέρδισε συλλεκτικά giftpack!

Όσοι εγγραφούν στον Protergia 6ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης έως και την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου, θα μπουν αυτόματα στην κλήρωση για να κερδίσουν ένα από τα 10 συλλεκτικά giftpack της διοργάνωσης!

Το κάθε giftpack περιλαμβάνει 2 τεχνικά μπλουζάκια, 1 αντιανεμικό, 1 σακίδιο και 1 neckwearτου Protergia 6ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 14 Οκτωβρίου και αναμένεται να σπάσει όλα τα ρεκόρ για άλλη μια χρονιά! Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά, στον παρακάτω σύνδεσμο: http://bit.ly/halfmarathon-giftpack

Εναλλακτικά, μπορείς να κάνεις την εγγραφή σου με αποστολή της δήλωσης με e-mail στο [email protected]ή με fax στο 2310 200361, ή αυτοπροσώπως στα Κεντρικά Γραφεία της διοργάνωσης στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο, προέκταση Αγ. Δημητρίου (τηλ.: 2310 200360). Πάρε μέρος κι εσύ στη μεγαλύτερη γιορτή της Βόρειας Ελλάδας και κέρδισε μοναδικά δώρα!

Ο διαγωνισμός ισχύει έως την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Protergia6ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 14 Οκτωβρίου, με τη δύση του ήλιου,περιλαμβάνει τον Ημιμαραθώνιο δρόμο (ώρα έναρξης 18:45) με αφετηρία επί της οδού Ναυάρχου Κουντουριώτου (αρχή παραλιακής Λεωφόρου Νίκης) και τερματισμό στον Λευκό Πύργο, καθώς και τον Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ. (ώρα έναρξης 21:15), με αφετηρία από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και τερματισμό επίσης στον Λευκό Πύργο.

O Protergia 6ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης διοργανώνεται από τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ με την συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης. Τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, καθώς επίσης τελεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (πρώην Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης) και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.
Αναλυτικές πληροφορίες για τη διοργάνωση θα βρείτε στον επίσημο δικτυακό τόπο, www.thesshalfmarathon.orgκαι www.thesshalfmarathon.gr.

Θα είμαστε όλοι εκεί!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ