ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Ιδανικό φινάλε στον "Νυχτερινό"

Ιδανικό φινάλε στον "Νυχτερινό"
KPHA

Μια λαμπερή βραδιά συμπλήρωσε ιδανικάτον Protergia 5ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης.

Απόλυτα επιτυχημένο ήταν το media dinner, το οποίο πραγματοποίησαν στην brasserie “Plaisir” στην Πλατεία Αριστοτέλους οι διοργανωτές του Protergia 5ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης, προς τιμήν ξεχωριστών προσωπικοτήτων, που προσέδωσαν λάμψη και κύρος στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς στη Βόρεια Ελλάδα.

Ο Γενικός Γραμματέας της Οργανωτικής Επιτροπής, κ. Γιάννης Ποδιώτης, μαζί με την Υπεύθυνη Μάρκετινγκ της διοργάνωσης, Ολυμπιονίκη Φανή Χαλκιά, τη Διευθύντρια Επικοινωνίας της διοργάνωσης, κυρία Κατερίνα Σεφερλή και την «οικοδέσποινα» της βραδιάς, ιδιοκτήτρια των ζαχαροπλαστείων “Plaisir”, κυρία Χριστίνα Καραμίχου, υποδέχθηκαν και καλωσόρισαν στη Θεσσαλονίκη τους Χορηγούς της διοργάνωσης και άλλες σημαίνουσες προσωπικότητες από τον χώρο του επιχειρείν, του αθλητισμού και των media, που υποστήριξαν με τον καλύτερο τρόπο το ανεπανάληπτο νυχτερινό πάρτυ δρόμου της 8ης Οκτωβρίου.

Παρόντες στο δείπνο ήταν, μεταξύ άλλων, ο πρώην Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου, η πρώην Γενική Γραμματέας Αθλητισμού κυρία Κούλα Γιαννακίδου, η Marketing and Communication Manager της Protergia, Ονομαστικού Χορηγού της διοργάνωσης, κυρία Κατερίνα Μυτιληναίου, ο Ολυμπιονίκης του στίβου Λάμπρος Παπακώστας, οι πρωταθλητές των μεγάλων αποστάσεων Μιχάλης Παρμάκης και Ράνια Ρεμπούλη, κ.ά..

Στον «Νυχτερινό», που έγινε το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, έτρεξαν περίπου 21.000 δρομείς ηλικίας 12 έως 95 ετών, πλημμυρίζοντας τους δρόμους της Θεσσαλονίκης και δημιουργώντας για άλλη μια φορά ρεκόρ συμμετοχών, όπως είθισται να συμβαίνει κάθε χρόνο στο θεσμό που έχει αγαπηθεί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και πλέον αποτελεί σημείο αναφοράς στη Βόρεια Ελλάδα.

O Protergia 5ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης διοργανώθηκε από τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης και την υποστήριξη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, τελώντας υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, της AIMS και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, ενώ παράλληλα υποστηρίχθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (πρώην Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης), την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και πλήθος θεσμικών φορέων, φορέων υποστήριξης και εθελοντικών φορέων. Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση θα βρείτε στον επίσημο δικτυακό τόπο, www.thesshalfmarathon.org.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ