ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Η INTERSPORT Running Team powered by adidas δοκιμάζει τα "Response Cushion 21"

Η INTERSPORT Running Team powered by adidas δοκιμάζει τα "Response Cushion 21"

Η INTERSPORT Running Team powered by adidas δοκιμάζει και αξιολογεί τα νέα running παπούτσια “Response Cushion 21” της adidas.

Τα νέα running παπούτσια “Response Cushion 21” της adidas αποτέλεσαν το αντικείμενο δοκιμής και αξιολόγησης στα πλαίσια τηςπροπόνησης της INTERSPORT Running Team.

Η προπόνηση έλαβε χώρα στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου, με την προπονητική ομάδα του περιοδικού Runner και κάτω από τις οδηγίες του 7 φορές πρωταθλητή Ελλάδας στον Μαραθώνιο Νίκου Πολιά, οι οποίοι έδωσαν tips και συμβουλές για πιο ασφαλές και αποδοτικό τρέξιμο χωρίς τραυματισμούς και με καλύτερες επιδόσεις.

Οι 40 δρομείς-μέλη της INTERSPORT Running Team δοκίμασαν τα νέα running παπούτσια “Response Cushion 21” της adidas, προπονήθηκαν και μοιράστηκαν τις εντυπώσεις τους. Η προπόνηση, εκτός των άλλων, περιλάμβανε: έντονο ρυθμό για να δοκιμαστεί πόσο ανάλαφρο είναι το τρέξιμο με τα νέα “Response Cushion 21” , απότομη αλλαγή κατεύθυνσης για να δοκιμαστεί η σταθερότητά του, αλλά και τρέξιμο σε σκληρό έδαφος για να δοκιμαστεί πόσο μαλακό είναι.

Οι συμμετέχοντες συμφώνησαν ότι πρόκειται για ένα σταθερό παπούτσι προπόνησης, με ελαστικό και άνετο πάτημα και εξαιρετική απορρόφηση κραδασμών .

  • «Πολύ σταθερό και ελαστικό σε όλα τα εδάφη. Πιο ελαφρύ από το προηγούμενο μοντέλο. Θα το συνιστούσα άνετα στους φίλους μου» - Γιάννης Καλογερόπουλος

  • «Το νέο “Response Cushion 21” είναι πάρα πολύ άνετο και σταθερό παπούτσι, με πολύ καλή απορρόφηση κραδασμών» - Βασίλης Θάνος

  • «Πολύ καλή σταθερότητα, ειδικά στις στροφές, και πολύ καλή πρόσφυση ακόμη και σε χωμάτινες επιφάνειες» - Πέτρος Λούδος

Η INTERSPORT Running Team powered by adidas δοκιμάζει τα "Response Cushion 21"
  • «Έχει πολύ καλή απορρόφηση κραδασμών και είναι αρκετά ελαφρύ» - Παναγιώτης Καραλής

  • «Από την πρώτη μου εμπειρία με το “Response Cushion 21” έμεινα πολύ ικανοποιημένος» - Χρήστος Κωστελίδης

  • «Είναι καταπληκτικό και σαν σχέδιο!» - Βασίλης Πιπέρης

  • «Το “Response Cushion 21” είχε άψογη εφαρμογή στο πόδι και μεγάλη σταθερότητα» - Παναγιώτης Κοσύφης

  • «Πολύ καλή απορρόφηση κραδασμών τόσο στο χώμα όσο και στα υπόλοιπα εδάφη και με καλή διαπνοή» - Γιώργος Δαμουλάκης

Η INTERSPORT Running Team powered by adidas δοκιμάζει τα "Response Cushion 21"

Τα νέα running παπούτσια “Response Cushion 21” της adidas βασίζονται στην τεχνολογία Formotion®, ώστε στη φτέρνα να κινούνται ανεξάρτητα και να προσαρμόζονται στο προσωπικό πάτημα του κάθε δρομέα και στις ιδιομορφίες του εδάφους, με σκοπό την εξαιρετική στήριξη και ομαλή πορεία.

Στη μεσαία σόλα, στο πίσω μέρος η τεχνολογία adiPRENE® απορροφά τους κραδασμούς ενώ στο μπροστινό μέρος η τεχνολογία adiPRENE+® απορροφά και επιστρέφει την ενέργεια δίνοντας ώθηση στην εκκίνηση.

Tα νέα “Response Cushion 21”, σε μαύρο-κίτρινο για τους άνδρες και σε μαύρο-μωβ για τις γυναίκες, είναι διαθέσιμα στα καταστήματα INTERSPORT σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Είμαστε σίγουροι ότι τα νέα παπούτσια “Response Cushion 21” της adidas ότι θα γίνουν τα αγαπημένα μας ακόμα και για την βόλτα μας ή τις καθημερινές μας δραστηριότητες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δοκιμή και αξιολόγηση του νέου “Response Cushion 21” της adidas αλλά και για την τεχνολογία και τα χαρακτηριστικά του παπουτσιού, επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα .

Η INTERSPORT Running Team powered by adidas δοκιμάζει τα "Response Cushion 21"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ