ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Η Stoiximan για τρίτησυνεχή χρονιά, δίπλα στον Διεθνή Μαραθώνιο "Μέγας Αλέξανδρος"

13ος ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ / MOTION TEAM)
13ος ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ / MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Με ρεκόρ συμμετοχών, ο "Stoiximan.gr 13ος Διεθνής Μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος" ξεπερνά κάθε προηγούμενη διοργάνωση και επιβεβαιώνει τον τίτλο του ως τη μεγαλύτερη μαζική δρομική γιορτή της Βόρειας Ελλάδας

Ρεκόρ συμμετοχών κατέγραψε ο "Stoiximan.gr 13ος Διεθνής Μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος", με περισσότερους από 21.000 συμμετέχοντες, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο και αποδεικνύοντας ότι δεν αποτελεί τυχαία μια από τις πιο δυναμικές μαζικές αθλητικές διοργανώσεις της χώρας.

Η συνεχής αναβάθμιση της Διοργάνωσης, βρίσκει τον Διεθνή Μαραθώνιο να προσελκύει όλο και περισσότερους επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, παρασύροντας σε ρυθμούς μαραθωνίου ολόκληρη την Βόρεια Ελλάδα.

Η παρουσία της Stoiximan στον Διεθνή Μαραθώνιο "Μέγας Αλέξανδρος’", έρχεται για τρίτη συνεχή χρονιά, στο πλαίσιο της δέσμευσης της μεγαλύτερης στοιχηματικής εταιρείας στο διαδίκτυο στην Ελλάδα για έμπρακτη στήριξη του ελληνικού Αθλητισμού.

Η ουσιαστική αντιμετώπιση κοινωνικών ζητημάτων, αποτελούν για τη Stoiximan προτεραιότητα για την οποία δρα ουσιαστικά, υλοποιώντας τα τελευταία χρόνια ένα πολύπλευρο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Με σύνθημα "Τρέχουμε όλοι, Κερδίζουμε όλοι", αυτή τη χρονιά η Stoiximan δημιούργησε ένα από τα πολυπληθέστερα Running Teams στην ιστορία της διοργάνωσης, αγγίζοντας τους 2.200 δρομείς, με τη βοήθεια των οποίων ενίσχυσε ακόμη περισσότερο την οικονομική στήριξη προς τέσσερα Ιδρύματα της Βόρειας Ελλάδας: το Ορφανοτροφείο Θηλέων "Μέλισσα", το "Χαμόγελο του Παιδιού", την "Πρωτοβουλία για το Παιδί" και τον ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης.

Από την Stoiximan Running Team φυσικά δεν έλλειψαν τα αστέρια του αθλητισμού Λευτέρης Πετρούνιας, Ράνια Ρεμπούλη, Χρήστος Καλλίας, Αθηνά Κοϊνη, Ζωή Ανδρικοπούλου και Αναστασία Μαρινάκου, όλοι αθλητές-μέλη της μεγάλης αθλητικής οικογένειας της Stoiximan, οι οποίοι μοίρασαν αυτόγραφα αλλά και προσκάλεσαν τον κόσμο να φωτογραφηθεί για καλό σκοπό στο περίπτερο της Stoiximan στον Τερματισμού. Αθλητές του Συλλόγου Ατόμων με Κινητικά Προβλήματα «Περπατώ», συμμετείχαν επίσης στη Stoiximan Running Team, μεταφέροντας όλοι μαζί το μήνυμα της αναγκαιότητας για φιλικές και προσβάσιμες πόλεις για τους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα.

Η Stoiximan Running Team ανέβηκε τέσσερις φορές στο βάθρο των νικητών αποδεικνύοντας το πάθος των αθλητών της αλλά και την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Η Ράνια Ρεμπούλη κατέκτησε την 1η θέση με 16’50" στα 5.000 μέτρα Γυναικών και ο Χρήστος Καλλίας κάνοντας ρεκόρ διοργάνωσης με 14’58" την 1η θέση στα 5.000 μέτρα των Ανδρών. Η Αθηνά Κοϊνη επιστρέφοντας δυναμικά, πήρε τη 2η θέση επίσης στα 5.000 μέτρα των Γυναικών με χρόνο 17’19" ενώ η Ζωή Ανδρικοπούλου συμπλήρωσε τη μαγική τριάδα στο ίδιο αγώνισμα με 18’40".

Ποδοσφαιριστές των ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Άρης, των οποίων η Stoiximan αποτελεί Μεγάλο Χορηγό, είχαν κάνει την αρχή των εκδηλώσεων λίγες ημέρες πριν, υπογράφοντας αυτόγραφα στο περίπτερο της Stoiximan στην πλατεία Αριστοτέλους και συγκεντρώνοντας πλήθος κόσμου.

Σε δήλωσή του ο κ. Πάνος Κωνσταντόπουλος, Διευθυντής Marketing & Επικοινωνίας της Stoiximan ανέφερε χαρακτηριστικά: "Για τρίτη συνεχή χρονιά βρισκόμαστε στη μεγαλύτερη διοργάνωση της Βόρειας Ελλάδας, για δεύτερη μάλιστα ως Ονομαστικός Χορηγός, του Stoiximan.gr Διεθνούς Μαραθωνίου Μέγας Αλέξανδρος. Η σχέση της Stoiximan με τη Θεσσαλονίκη είναι πολύ ισχυρή, καθώς τα τελευταία χρόνια προβαίνουμε εδώ σε αρκετές δράσεις κοινωνικής ευθύνης αλλά και αναπτύσσουμε στρατηγικές συνεργασίες με αθλητικές διοργανώσεις και ομάδες. Η διοργάνωση αυτή, αποτελεί μια από τις σημαντικότερες σε όλη την Ελλάδα, διαδίδοντας μηνύματα αθλητικού πολιτισμού και προσφοράς. Είμαστε περήφανοι που μοιραζόμαστε κοινούς στόχους και μπορούμε να ενισχύουμε την αποστολή της".

Η Stoiximan αποτελεί τη μεγαλύτερη στοιχηματική εταιρεία στο διαδίκτυο στην Ελλάδα, και στη βάση της στρατηγικής της ανάπτυξης επενδύει μακροπρόθεσμα σε συνεργασίες και πρωτοβουλίες που επιβεβαιώνουν τη δέσμευσή της για υπεύθυνη και αξιόπιστη εταιρική δράση. Στην κατεύθυνση αυτή, η Stoiximan υλοποιεί ένα διευρυμένο πλάνο για τη χορηγική ενίσχυση του Αθλητισμού, στηρίζοντας ομάδες ποδοσφαίρου, τις Εθνικές ομάδες Πόλο, αθλητικούς Συλλόγους και Σωματεία, καθώς και αθλητές στην προετοιμασία τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο 2020, ενώ σε συνεργασία με όλους υλοποιεί δράσεις κοινωνικής υπευθυνότητας δίνοντας προτεραιότητα στην οικογένεια, την κοινωνία και το περιβάλλον. Η Stoiximan, είναι επίσης υπερήφανος χορηγός της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ