ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Η Stoiximan δίπλα στα Ιδρύματα της Βορείου Ελλάδος

Η Stoiximan δίπλα στα Ιδρύματα της Βορείου Ελλάδος

Στο πλαίσιο της ονομαστικής χορηγίας του 13ου Διεθνή Μαραθωνίου Θεσσαλονίκης "Μέγας Αλέξανδρος" που θα διεξαχθεί την Κυριακή 1 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη, η Stoiximan υλοποιεί σειρά κοινωνικών δράσεων σε συνεργασία με Ιδρύματα της ευρύτερης περιοχής.

Η Stoiximan, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία στοιχηματισμού στο διαδίκτυο, στηρίζει τέσσερα ιδρύματα για παιδιά της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης, την ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης, το Χαμόγελο του Παιδιού, το Ορφανοτροφείο Θηλέων Μέλισσα και την Πρωτοβουλία για το Παιδί, για την κάλυψη των πάγιων λειτουργικών αναγκών τους.

Συγκεκριμένα τα παιδιά από τα Ιδρύματα καθώς και φίλοι και υποστηρικτές τους θα συμμετέχουν στη Stoiximan Running Team.

Για ακόμη μια χρονιά στηρίζουμε επίσης έμπρακτα τον Σύλλογο Ατόμων με κινητικά προβλήματα «Περπατώ», δίνοντας παντού το μήνυμα της ανάγκης για πόλεις φιλικές και προσβάσιμες προς όλους.

Η Stoiximan καλεί τους κατοίκους και επισκέπτες της πόλης την Κυριακή 1 Απριλίου στο περίπτερό της που θα βρίσκεται στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου (δίπλα στον τερματισμό των αποστάσεων ) για να φωτογραφηθεί για καλό σκοπό! Ένα αναμνηστικό κολάζ φωτογραφιών θα δημιουργηθεί στην οθόνη που θα βρίσκεται στο περίπτερο ενώ κάθε φωτογραφία αυξάνει το ποσό που θα προσφέρει η εταιρεία μας για να ενισχύσει τα Ιδρύματα!

Η στήριξη των Ιδρυμάτων εντάσσεται στο διευρυμένο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί η Stoiximan αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες σε ολόκληρη την Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ