ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Η Μαρία Πολύζου τρέχει για το Οραμα Ελπίδας στο Μαραθώνιο της Ρόδου

Η Μαρία Πολύζου τρέχει για το Οραμα Ελπίδας στο Μαραθώνιο της Ρόδου
KOUTROUMANOS

Μεταξύ των δρομέων που θα πάρουν μέρος στον 5ο Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου στις 29 Απριλίου, θα είναι η Μαρία Πολύζου για τρίτη σερί χρονιά.

Μεταξύ των χιλιάδων δρομέων που θα πάρουν μέρος στον 5Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου που θα γίνει στις 29 Απριλίου, θα είναι η Μαρία Πολύζου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Η κάτοχος του Πανελληνίου Ρεκόρ Μαραθωνίου Δρόμου θα τρέξει στον αγώνα, μπαίνοντας στην πρώτη γραμμή του «Μαραθωνίου Ζωής» που έχει ξεκινήσει η δρομική της ομάδα «MarathonTeamGreece» εδώ και 1,5 χρόνο σε συνεργασία με τον Σύλλογο «Όραμα Ελπίδας», προκειμένου μέσα από τους αγώνες δρόμου, να παρακινηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι και να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών!

Στη Ρόδο στις 29 Απριλίου άνθρωποι του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» θα βρίσκονται κοντά στη γραμμή τερματισμού, ώστε όσοι ενδιαφέρονται να μπορούν επί τόπου να δίνουν λίγο σάλιο και συμπληρώνοντας τη σχετική αίτηση να γίνονται εθελοντές δότες μυελού των οστών και μαραθωνοδρόμου του πιο όμορφου μαραθωνίου που έχει γίνει ποτέ, αυτού του «Μαραθωνίου Ζωής»!

Η Μαρία Πολύζου δίνει πρώτη το παράδειγμα διανύοντας και φέτος μαραθώνια χιλιόμετρα με όραμα και ελπίδα, συνεισφέροντας με το δικό της ξεχωριστό τρόπο, στο κοινωνικό έργο που επιτελεί ο Μαραθώνιος της Ρόδου!

Χρυσός χορηγός του Μαραθωνίου Ρόδου είναι και φέτος η Adidas μέσω του τοπικού της κατάστηματος Adidas Rhodes και ονομαστικός χορηγός του αγώνα των 5 χλμ. ο όμιλος Η Hotels collection. Επίσης, η Blue Star Ferries που είναι επίσημος χορηγός ακτοπλοϊκών μεταφορών και παρέχει 50% έκπτωση στους επιβάτες και 30% στα οχήματα που θα ταξιδέψουν με τα πλοία της για τη Ρόδο, από τον Πειραιά, την Κω, την Κάλυμνο, τη Λέρο και τη Σύρο.

Για περισσότερες πληροφορίες και για τη διαδικασία κρατήσεων , επικοινωνήστε με την οργανωτι κή επιτροπή του αγώνα στο τηλέφωνο 2241030145 (09.00-13:00) ή στείλτε μήνυμα στο [email protected]

Χορηγός Επικοινωνίας του 5ου Διεθνή Μαραθωνίου Ρόδου είναι η Nova. Η πρώτη συνδρομητική πλατφόρμα στη χώρα, στηρίζει τη διοργάνωση όχι μόνο επικοινωνιακά αλλά και με τη συμμετοχή της ομάδας της #NovasportsRunningTeam που συμμετέχει σε δρομικά events ανά την Ελλάδα, στο πλαίσιο των δράσεων Κοινωνικής Ευθύνης της Nova για τη στήριξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Για μία ακόμη φορά το Sheraton Rhodes Resort στηρίζει τον Διεθνή Μαραθώνιο της Ρόδου ως βασικός χορηγός φιλοξενίας. Παράλληλα, θα συμμετέχει στον αγώνα με πολυπληθή ομάδα. Το ξενοδοχείο Sheraton αγκαλιάζει την όλη προσπάθεια, αναγνωρίζοντας την εμβέλεια της εκδήλωσης, η οποία προβάλει τη Ρόδο με μοναδικό τρόπο.

Επίσης στην ανανεωμένη ιστοσελίδα rhodesmarathon.gr μπορείτε να βρείτε σπουδαίες προσφορές και μεγάλες εκπτώσεις για τη διαμονή στη Ρόδο, μέσω των συνεργαζόμενων ξενοδοχείων με το Μαραθώνιο.

Οι εγγραφές για το Μαραθώνιο, τον Ημιμαραθώνιο, αλλά και τους αγώνες των 10 χλμ., 5 χλμ. και 1.000 μέτρων για μαθητές Δημοτικών Σχολείων συνεχίζονται στο www.rhodesmarathon.gr .

Εγγραφές γίνονται καθημερινά, εκτός Σαββάτου και Κυριακής (09.00-13.00) και στα γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου στην οδό Βύρωνος 1. Ο Μ αραθώνιος της Ρόδου διοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Δωδεκανήσου και τον ΔΟΠΑΡ καθώς και με τη στήριξη της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου ενώ έχει συμπεριληφθεί στο επίσημο καλεντάρι της AIMS.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ