ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Η ANDREAS STIHL A.E. Υποστηρικτής του Stoiximan.gr 13ου Διεθνούς Μαραθωνίου "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ"

Η ANDREAS STIHL A.E. Υποστηρικτής του Stoiximan.gr 13ου Διεθνούς Μαραθωνίου "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ"

Η ANDREAS STIHL A.E. στηρίζει έμπρακτα πλήθος πολιτιστικών και περιβαλλοντικών πρωτοβουλιών, κοινωνικών αναγκών και αθλητικών θεσμών όπως είναι ο Stoiximan.gr 13ος Διεθνής Μαραθώνιος "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ"

Η φύση πάντα θα μας εντυπωσιάζει με το μεγαλείο της ομορφιάς της. Είτε πρόκειται για τον κήπο του σπιτιού, ένα κτήμα είτε για ένα δασικό αγροτεμάχιο. Μεγαλώνει, αναπτύσσεται και παράλληλα "ζητά": Να δημιουργήσουμε, πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον και στους συνανθρώπους μας, τις επόμενες γενιές.

Αυτή είναι η δέσμευση του ομίλου STIHL, του μεγαλύτερου κατασκευαστή μηχανημάτων για το δάσος και τον κήπο διαθέτοντας μηχανήματα ηλεκτρικά, βενζίνης και επαναφορτιζόμενα απόλυτα προσαρμοσμένα στην ανάγκη του κάθε καταναλωτή. Τα προϊόντα μας πληρώντας όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές ασφαλείας, ρύπων και ήχου, ενσωματώνοντας την αιχμή της τεχνολογίας αποτελούν τον ιδανικό βοηθό του ιδιώτη και του επαγγελματία χειριστή για όλες τις εργασίες όσο απαιτητικές και αν είναι.

Γιατί η προστασία του περιβάλλοντος δεν είναι μόνο θέμα τεχνολογίας αλλά και ανθρώπου καθώς αυτός χειρίζεται τη μηχανή και είναι το κλειδί για μια περιβαλλοντικά υπεύθυνη χρήση των μηχανημάτων μας.

Υπό αυτό το πρίσμα η εταιρεία ANDREAS STIHL A.E. στηρίζει έμπρακτα πλήθος πολιτιστικών και περιβαλλοντικών πρωτοβουλιών, κοινωνικών αναγκών και αθλητικών θεσμών όπως είναι ο Stoiximan.gr 13ος Διεθνής Μαραθώνιος "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ", που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Απριλίου καθώς επίσης και του Protergia 7ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης που θα λάβει χώρα τον Οκτώβριο.

Ως υπερήφανος υποστηρικτής του θεσμού αυτού Η ANDREAS STIHL A.E. σύστησε την ομάδα "STIHL Running Team" στην οποία μπορούν να πάρουν μέρος εργαζόμενοι, πιστοποιημένοι αντιπρόσωποι STIHL από όλη την Ελλάδα καθώς επίσης και όλοι οι φίλοι της STIHL. Και προσφέρει 100 δωρεάν συμμετοχές σε όσους επιθυμούν να τρέξουν μαζί της, σε όποια διαδρομή εκείνοι επιλέξουν, απλά δηλώνοντας συμμετοχή στην ιστοσελίδα της.

Αναφερόμενος σε αυτή τη συνεργασία ο κ. Ηλίας Ραβάνης, Γενικός Διευθυντής της ANDREAS STIHL A.E., υπογράμμισε την σημασία της αντοχής και της υψηλής επίδοσης για έναν αθλητή: "....καθώς στην STIHL γνωρίζουμε από πρώτο χέρι πως για να αντεπεξέλθεις στην σκληρή εργασία στην φύση θα πρέπει να έχεις ένα μηχάνημα υψηλών επιδόσεων και αντοχών...".

Ο Stoiximan.gr 13ος Διεθνής Μαραθώνιος "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" της Κυριακής 1 Απριλίου 2018, ο οποίος είναι αφιερωμένος στον Έλληνα Μαραθωνοδρόμο Στέλιο Κυριακίδη, διοργανώνεται από τον "ΜΕΑΣ Τρίτων", τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, καθώς επίσης τελεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τους Δήμους Θεσσαλονίκης, Πέλλας, Αμπελοκήπων - Μενεμένης, Χαλκηδόνας, Δέλτα και Κορδελιού - Ευόσμου, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.

Οι δρομείς μπορούν να ενημερώνονται από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.alexanderthegreatmarathon.org και www.atgm.gr για τις διαδρομές του αγωνιστικού προγράμματος, την ιστορική διαδρομή Πέλλα-Θεσσαλονίκη του Διεθνούς Μαραθωνίου, η οποία πλαισιώνεται από τους Δρόμους Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ. και 5.000μ.. Παράλληλα με τη διοργάνωση, διεξάγεται και ο Δρόμος 1.000μ. Μαθητών Δημοτικών Σχολείων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ