ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Γίνε κι εσύ εθελοντής στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Γίνε κι εσύ εθελοντής στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι αιτήσεις για τις εγγραφές των εθελοντών για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας άνοιξαν και περιμένουν όσους επιθυμούν να αποτελέσουν μέρος της ιστορίας.

Στις 13 Νοεμβρίου 2016, η Αθήνα θα πλημμυρίσει με δρομείς από κάθε σημείο της Ελλάδας και από κάθε γωνιά της γης, στη μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού που πραγματοποιείται στη χώρα μας, τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας!

Εδώ άρχισαν όλα… 120 χρόνια πριν, την άνοιξη του 1896, στην πρώτη Ολυμπιάδα, με τον Έλληνα αθλητή Σπύρο Λούη να κόβει πρώτος το νήμα, σε μια νίκη που έμεινε στην ιστορία συμβολίζοντας την υπέρβαση των σωματικών και ψυχικών ορίων.

Στις 13 Νοεμβρίου 2016, μπορείς κι εσύ να είσαι ένας από τους 3.000 εθελοντές που θα ζήσουν από κοντά αυτή τη μοναδική εμπειρία!

Έλα μαζί μας, να υποδεχτούμε, να υποστηρίξουμε, να εμψυχώσουμε, να χειροκροτήσουμε, να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στους χιλιάδες δρομείς που με την προσπάθειά τους θα αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο τη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης!

Μπες στο www.athensauthenticmarathon.gr στο πεδίο εθελοντισμός, συμπλήρωσε την αίτηση εθελοντισμού και νιώσε τη χαρά του να προσφέρεις σε μια τόσο σπουδαία και ξεχωριστή αθλητική διοργάνωση!

Photo credits: Action images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ