ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Φωτογραφηθείτε για καλό σκοπό

Φωτογραφηθείτε για καλό σκοπό

Ο Stoiximan στο πλαίσιο του 12ου Διεθνή Μαραθώνιου "Μέγας Αλέξανδρος" σας καλεί να φωτογραφηθείτε και για κάθε φωτογραφία προσφέρει χρήματα σε ιδρύματα της Βορείου Ελλάδος.

Ο Stoiximan.gr 12ος Διεθνής Μαραθώνιος "Μέγας Αλέξανδρος" γέμισε τους δρόμους της Θεσσαλονίκης με περισσότερους από 20.000 δρομείς οι οποίοι έτρεξαν σε όλες τις αποστάσεις.

Ο Stoiximan, ονομαστικός χορηγός της σπουδαίας διοργάνωσης, δίνει την ευκαιρία σε όλους μας να γίνουμε μικροί ήρωες.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φωτογραφηθείτε για καλό σκοπό με τον Stoiximan να προσφέρει για κάθε φωτογραφία σας χρήματα σε ιδρύματα της Βορείου Ελλάδος.

Ήδη, ο πρώτος καμβάς είναι έτοιμος αποκλειστικά και μόνο από τις δικές σας φωτογραφίες. Στηρίξτε και εσείς τα ιδρύματα και γίνετε μικροί ήρωες με μόνο μία φωτογραφία.

Δείτε τον πρώτο καμβά.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Αυτά είναι τα 15 χειρότερα αεροδρόμια στον κόσμο για το 2017 (τα 4 είναι στην Ελλάδα)

Τέταρτο χειρότερο στον κόσμο ένα ελληνικό αεροδρόμιο σύμφωνα με την ψήφο των επιβατών που προέκυψε από την εμπειρία τους. Ποια είναι τα άλλα τρία που μπήκαν στην δεκάδα με τα χειρότερα αεροδρόμια στην Ευρώπη

Όταν ο Κοσκωτάς έδωσε 600 εκατομμύρια στον Σαραβάκο

Μία κινηματογραφική ιστορία που αναστάτωσε όλη την Ελλάδα και ξεπερνούσε κάθε θρίλερ μυστηρίου. Με λεφτά σε βαλίτσες που θάφτηκαν κάτω από τα πλακάκια και τη θυρίδα '202 Α' να μιλάει ακόμα.

Lockheed Martin: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον 'γίγαντα' των όπλων

To νέο στοίχημα με τα F35, οι χρυσές δουλειές με οπλικά συστήματα σε όλον τον πλανήτη και η μεγάλη της δύναμη στη διπλωματία

Τι λες σε έναν Μεταλά (και τι ακούει στην πραγματικότητα)

Πόσο κοντά στο βρωμόξυλο έχεις βρεθεί χωρίς να το πάρεις χαμπάρι;

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24