ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Φοιτητές του Erasmus Student Networ γνώρισαν και απόλαυσαν τον "Νυχτερινό"

Φοιτητές του Erasmus Student Networ γνώρισαν και απόλαυσαν τον "Νυχτερινό"

Ο νεανικός, αλλά και ο διεθνής χαρακτήρας του Protergia 6ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης αναδείχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο μέσα από την συμμετοχή των ξένων φοιτητών του Erasmus Student Network.

Ο νεανικός, αλλά και ο διεθνής χαρακτήρας του Protergia 6ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης αναδείχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο μέσα από την συμμετοχή των ξένων φοιτητών του Erasmus Student Network, οι οποίο πήραν μέρος για πρώτη φορά στον θεσμό με οργανωμένη ομάδα δρομέων και έζησαν μία μοναδική εμπειρία!

Σχεδόν 70 φοιτητές από εννιά χώρες (Γερμανία, Αγγλία, Πολωνία, Λετονία, Τουρκία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ιταλία, Λίβανος) εγγράφηκαν και συμμετείχαν στον «Νυχτερινό» μέσω του Erasmus Student Network και των τριών παραρτημάτων που έχει στην πόλη, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και στο Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, υπογραμμίζοντας με την παρουσία τους την εξωστρέφεια και το διεθνές ενδιαφέρον που δημιουργεί το μεγαλύτερο νυχτερινό πάρτυ δρόμου της χώρας.

Τα μέλη της running team του Erasmus Student Network, η οποία είχε δυναμική εκπροσώπηση στην εκκίνηση του Δρόμου Υγείας 5.000μ. αλλά και σ' εκείνη του Ημιμαραθωνίου, είχαν την ευκαιρία να γίνουν ένα με τους συνολικά 25.000 δρομείς και θεατές, να γνωρίσουν μία διαφορετική, άδεια από αυτοκίνητα Θεσσαλονίκη και να απολαύσουν το τρέξιμο και το περπάτημα στην καρδιά της πόλης!

Ακόμα ευρύτερη αναμένεται η συμμετοχή των ξένων φοιτητών στο επόμενο μεγάλο δρομικό γεγονός της πόλης, που θα είναι o Stoiximan.gr 13ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», την 1η Απριλίου 2018.

O Protergia 6ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης διοργανώθηκε από τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ με την συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, τελώντας επίσης υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα υποστηρίχθηκει από το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (πρώην Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης) και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων. Αναλυτικές πληροφορίες για τη διοργάνωση θα βρείτε στον επίσημο δικτυακό τόπο, www.thesshalfmarathon.org και www.thesshalfmarathon.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ