ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Έτοιμος για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο ο Μερούσης

Έτοιμος για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο ο Μερούσης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οπως με συνέπεια κάνει τα τελευταία χρόνια έτσι και φέτος ο Χριστόφορος Μερούσης θα πάρει θέση στην εκκίνηση του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας.

Ο πρωταθλητής των μεγάλων αποστάσεων λίγους μήνες από τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, θα τρέξει στις 13 Νοεμβρίου στην 34η στάση της διοργάνωσης με στόχο την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

"Κανονικά θα έπρεπε να ξεκουράζομαι αυτή την εποχή. Αν ήταν άλλος αγώνας δεν θα έτρεχα. Και εγκεφαλικά ακόμη χρειάζομαι λίγο χρόνο να ξεκουραστώ και να αλλάξω παραστάσεις. Ο αγώνας αυτός είναι διαφορετικός. Τα τελευταία χρόνια έχω καταφέρει να φτάσω τρεις φορές στη νίκη κάτι που θα προσπαθήσω να κάνω και φέτος.

Δεν είμαι στην κατάσταση που θα ήθελα, τόσο λόγω της κούρασης όσο και εξαιτίας ενός τραυματισμού στο γόνατο", είπε ο Μερούσης και συμπλήρωσε: "Το άγχος μου είναι να φτάσω στον τερματισμό υγιής. Αν καταφέρω να είμαι και νικητής θα είναι κάτι σημαντικό για εμένα".

Ο Μερούσης θα τρέξει για πέμπτη φορά στον Αυθεντικό Μαραθώνιο και αισίως θα κάνει τον 11ο αγώνα στα 42.195 μέτρα. Για τον Μερούση ο φετινός αγώνας θα έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία, αφού εκεί θα είναι για να τον δει ο δίχρονος γιος του.

Ο αθλητής του Σταύρου Καρρέ αναμένεται το επόμενο διάστημα να ξεκουραστεί ενώ ακόμη δεν έχει αποφασίσει αν θα κάνει μαραθώνιο ή αν περιοριστεί σε συμμετοχές σε αγώνες εντός στίβου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ