ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Εθελοντική αιμοδοσία από την Stoiximan

Εθελοντική αιμοδοσία από την Stoiximan

Η Stoiximan, η κορυφαία ελληνική εταιρεία στοιχηματισμού στο διαδίκτυο, διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία, την Τετάρτη 30 Μαρτίου, στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της συμμετοχής της, ως Μεγάλος Χορηγός, στον ΝΝ 11ο Διεθνή Μαραθώνιο "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ".

Η πρωτοβουλία, που οργανώνεται σε συνεργασία με τη διαδικτυακή πλατφόρμα εθελοντικής αιμοδοσίας Bloode (www.bloode.org) και το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΑΧΕΠΑ» με την Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας του, εντάσσεται στις κοινωνικές δράσεις που υλοποιούνται από τη Stoiximan με αφορμή τη συμμετοχή της στον ΝΝ 11ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ».

Οι συγκεκριμένες κοινωνικές δράσεις περιλαμβάνουν και επιπρόσθετες ενέργειες, που αφορούν τόσο το περιβάλλον όσο και ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, προσφέροντας παράλληλα χρηματικά ποσά σε ιδρύματα μέσω δράσεων ενάντια στη ρύπανση του περιβάλλοντος.

Η εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Μαρτίου, στο γυάλινο περίπτερο προώθησης της διοργάνωσης, το οποίο βρίσκεται στη Νέα Παραλία, ακριβώς δίπλα στο ξενοδοχείο “Makedonia Palace”, από τις 10.30 έως τις 14.30.

Οι εθελοντές αιμοδότες παρακαλούνται να έχουν μαζί τους τον αριθμό της ταυτότητάς τους, καθώς και τον ΑΜΚΑ τους.

Ο ΝΝ 11ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» διοργανώνεται από τον ΜΕΑΣ Τρίτων Θεσσαλονίκης και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ., την AIMS, με την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και υποστηρίζεται από τους θεσμικούς πολιτειακούς φορείς, καθώς και τους εθελοντικούς φορείς υποστήριξης, όπως αυτοί φαίνονται στον επίσημο δικτυακό τόπο της διοργάνωσης www.alexanderthegreatmarathon.org και www.atgm.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ