ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Έσπασε το "φράγμα" των 1.000 συμμετοχών στον Ημιμαραθώνιο Μαραθώνα!

Έσπασε το "φράγμα" των 1.000 συμμετοχών στον Ημιμαραθώνιο Μαραθώνα!

O Αυθεντικός Κλασσικός Ημιμαραθώνιος Μαραθώνα που θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 Απριλίου ξεπέρασε τον αριθμό των 1.000 συμμετοχών!

Η ανταπόκριση των αθλητών και του απλού κόσμου για τον 3ο Ημιμαραθώνιο Μαραθώνα είναι ιδιαίτερα θερμή αφού ο αριθμός των συμμετοχών ξεπέρασε τις 1.000!

Συγκεκριμένα, από τις 4 Μαρτίου, οπότε και άνοιξαν οι εγγραφές μέχρι και τις 30 Μαρτίου, πάνω από 1.000 δρομείς έχουν δηλώσει συμμετοχή! Οι περισσότερες εξ' αυτών ανήκουν στην κατηγορία του Ημιμαραθωνίου, που αποτελεί και το… κυρίως πιάτο της διοργάνωσης.

Σημαντική είναι και η ανταπόκριση στη Σκυταλοδρομία Ημιμαραθωνίου, καθώς και στον Λαϊκό Αγώνα των 3.000 μέτρων. Όσο πλησιάζουμε προς την Παρασκευή 8 Απριλίου, ημέρα που ολοκληρώνονται οι εγγραφές, ολοένα και αυξάνονται οι συμμετοχές, γεγονός που κάνει τους ανθρώπους της Οργανωτικής Επιτροπής να αισιοδοξούν πως ο αριθμός των συμμετοχών θα ξεπεράσει τις 3.000.

Αναφορικά, με τον Αγώνα 1.000 μ. για Παιδιά Δημοτικού (Δ', Ε' ΣΤ') οι εγγραφές ολοκληρώνονται την Δευτέρα 11 Απριλίου και ο κυρίως όγκος θα πραγματοποιηθεί, μετά τις σχετικές επισκέψεις των μελών της Οργανωτικής Επιτροπής στα σχολεία του Δήμου Μαραθώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ