ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Εντυπωσιακά μεγέθη συμμετοχών και νέα ρεκόρ

Εντυπωσιακά μεγέθη συμμετοχών και νέα ρεκόρ

Με νέα, εκπληκτικά ρεκόρ έκλεισαν οι εγγραφές στον ΝΝ 11ο Διεθνή Μαραθώνιο "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ", που θα διεξαχθεί την Κυριακή 3 Απριλίου και θα γεμίσει για άλλη μια φορά τους δρόμους με 21.000 δρομείς κάθε ηλικίας.

Με νέα, εκπληκτικά ρεκόρ έκλεισαν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (11/03) οι εγγραφές στον ΝΝ 11ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», που θα διεξαχθεί την Κυριακή 3 Απριλίου και θα γεμίσει για άλλη μια φορά τους δρόμους με 21.000 δρομείς κάθε ηλικίας, αποτελώντας το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς στη Βόρεια Ελλάδα!

Τα ακριβή μεγέθη των εγγραφών σε όλους τους Δρόμους του αγωνιστικού προγράμματος (Μαραθώνιος, Δρόμοι Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ. και 10.000μ., Δρόμος 1.000μ. Μαθητών Δημοτικών Σχολείων) θα ανακοινωθούν εντός των προσεχών ημερών, μετά την ολοκλήρωση της επεξεργασίας του αρχείου συμμετεχόντων από τον τομέα εγγραφών της Οργανωτικής Επιτροπής. Σύμφωνα πάντως με τις υπάρχουσες ενδείξεις, ο τελικός αριθμός των δρομέων θα αγγίξει τις 21.000!

Στους ήδη εγγεγραμμένους, θα προστεθούν επιπλέον 2.500 δρομείς, οι οποίοι θα αποκτήσουν μία από τις θέσεις που θα διατεθούν με σειρά προτεραιότητας στο Κέντρο Εγγραφών (Registration Centre), στο Περίπτερο 13 της ΔΕΘ HELEXPO, το διήμερο Παρασκευή 01/04 και Σάββατο 02/04.

Η Οργανωτική Επιτροπή αποφάσισε να διαθέσει φέτος περισσότερες θέσεις από κάθε άλλη διοργάνωση μέσω του Κέντρου Εγγραφών, εκτιμώντας τον τεράστιο αριθμό εγγραφών των τελευταίων ημερών.

Διευκρινίζεται ότι οι δρομείς που θα εξασφαλίσουν δικαίωμα συμμετοχής την ύστατη στιγμή, θα παραλάβουν όλο τον προβλεπόμενο εξοπλισμό, εκτός του αναμνηστικού T-shirt.

Παράλληλα, ο ΝΝ 11ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» καταρρίπτει άλλο ένα εκπληκτικό ρεκόρ, αφού στη φετινή διοργάνωση δήλωσαν συμμετοχή 309 ομάδες δρομέων (Running Teams), καταρρίπτοντας το περσινό επίτευγμα των 300 ομάδων.

Η Οργανωτική Επιτροπή αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους θα τιμήσουν τη διοργάνωση με την συμμετοχή τους. Έχοντας συμπληρώσει δέκα χρόνια Μαραθώνιας εμπειρίας, οι άνθρωποι της διοργάνωσης, η Οργανωτική και η Τεχνική Επιτροπή της και οι εθελοντές της, υπόσχονται ότι θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την άριστη υποδοχή και υποστήριξη των συμμετεχόντων δρομέων.

Ο ΝΝ 11ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» διοργανώνεται από τον ΜΕΑΣ Τρίτων Θεσσαλονίκης και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ., την AIMS, με την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και υποστηρίζεται από τους θεσμικούς πολιτειακούς φορείς, καθώς και τους εθελοντικούς φορείς υποστήριξης, όπως αυτοί φαίνονται στον επίσημο δικτυακό τόπο της διοργάνωσης www.alexanderthegreatmarathon.org και www.atgm.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ