ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Ελάχιστες συμμετοχές απέμειναν για τον "Αυθεντικό Μαραθώνιο"

Ελάχιστες συμμετοχές απέμειναν για τον "Αυθεντικό Μαραθώνιο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Λίγες είναι οι συμμετοχές, που απέμειναν για να συμπληρωθεί και ο απογευματινός αγώνας δρόμου των 5χλμ., που διεξάγεται στο πλαίσιο του 34ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

Η Οργανωτική Επιτροπή, για να ικανοποιήσει τις αυξημένες απαιτήσεις των ανθρώπων, που ήθελαν να αποτελέσουν μέρος του μεγάλου αυτού αθλητικού γεγονότος, που φιλοξενείται στην Αθήνα, από πέρυσι διεξάγει δύο Αγώνες Δρόμου 5χλμ, έναν το πρωί με εκκίνηση στις 07.45 και έναν το απόγευμα με εκκίνηση στις 16.00.

Στον απογευματινό αγώνα έχουν μείνει ακόμη λίγες θέσεις συμμετοχής, αλλά σπεύσατε, γιατί η ζήτηση είναι μεγάλη, καθώς έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή 5.000 δρομείς με όριο τους 6.000!

ΑΦΕΤΗΡΙΑ – ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ

Η εκκίνηση του Απογευματινού Αγώνα Δρόμου 5χλμ γίνεται στη Λεωφόρο Βασ. Αμαλίας (στο ύψος του Μεγάρου Μποδοσάκη) με κατεύθυνση προς το Σύνταγμα.

Ώρα εκκίνησης Αγώνα Δρόμου 5χλμ - Απόγευμα: 16.00

Το χρονικό όριο για την ολοκλήρωση του αγώνα έχουν οριστεί τα 60 λεπτά. Ο απογευματινός αγώνας 5χλμ ολοκληρώνεται στις 17:20, μαζί με τους τελευταίους συμμετέχοντες-βαδιστές του Μαραθωνίου.

Θα πρέπει να επισημανθεί ότι οι δρομείς που τυχόν συνεχίζουν την προσπάθειά τους πέραν του καθορισμένου χρονικού ορίου, σε οποιοδήποτε σημείο της διαδρομής, πρέπει να γνωρίζουν ότι τρέχουν ή βαδίζουν με δική τους ευθύνη και δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος στο Στάδιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ