ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Εξαντλούνται οι θέσεις για τον "Νυχτερινό"

Εξαντλούνται οι θέσεις για τον "Νυχτερινό"

Περισσότεροι από 21.500 δρομείς αναμένεται να τρέξουν στον Protergia 5ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης.

Ένας περιορισμένος αριθμός θέσεων για ενήλικους δρομείς έχει απομείνει για τον Protergia 5ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης και θα διατεθεί με σειρά προτεραιότητας την Παρασκευή (07/10), σε όσους προσέλθουν έγκαιρα στο Κέντρο Εγγραφών (Registration Center), που θα είναι ανοιχτό στο Περίπτερο 2 της ΔΕΘ - HELEXPO από τις 10:00 το πρωί έως τις 19:00 το απόγευμα.

Οι περισσότερες από τις 1.500 επιπλέον θέσεις ενηλίκων δρομέων διατέθηκαν κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας (Πέμπτη 06/10) και όλα δείχνουν ότι ο συνολικός αριθμός των δρομέων που θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση θα ξεπεράσει τις 21.500, δημιουργώντας ένα ασύλληπτο ρεκόρ!

Παράλληλα, από το Κέντρο Εγγραφών στο Περίπτερο 2 της ΔΕΘ - HELEXPO θα συνεχίσουν να παραλαμβάνουν αύριο (Παρασκευή 07/10), από τις 10:00 έως τις 19:00, τον αθλητικό εξοπλισμό τους και όλοι όσοι είχαν δηλώσει έγκαιρα την συμμετοχή τους στη διοργάνωση.

Ο χώρος θα παραμείνει ανοιχτός και την ημέρα του αγώνα, Σάββατο 8 Οκτωβρίου, από τις 10:00 έως τις 13:00, αποκλειστικά και μόνο για τους εγγεγραμμένους δρομείς εκτός Θεσσαλονίκης που δεν θα έχουν παραλάβει νωρίτερα τον εξοπλισμό τους.

Διευκρινίζεται ότι οι δρομείς που θα εξασφαλίσουν δικαίωμα συμμετοχής την ύστατη στιγμή δεν θα έχουν επιπρόσθετη χρέωση για την εγγραφή τους και θα δικαιούνται όλων των προβλεπόμενων παροχών, πλην του αναμνηστικού T-shirt.

O Protergia 5ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης διοργανώνεται από τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης και την υποστήριξη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, της AIMS και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, ενώ παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (πρώην Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης), την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και πλήθος θεσμικών φορέων, φορέων υποστήριξης και εθελοντικών φορέων. Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση θα βρείτε στον επίσημο δικτυακό τόπο, www.thesshalfmarathon.org.

Η εκκίνηση των 21,1 χλμ., θα δοθεί το Σάββατο 8 Οκτωβρίου με τη δύση του ηλίου στις 18:45, ενώ η εκκίνηση του Δρόμου Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000 μ., στις 21:15.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ