ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Έγινε η παρουσίαση του Μαραθωνίου Κρήτης

Έγινε η παρουσίαση του Μαραθωνίου Κρήτης

Την ευκαιρία να τρέξουν σε μία από τις ομορφότερες περιοχές της χώρας μας στην ευρύτερη περιοχή των Χανίων Κρήτης, θα έχουν οι δρομείς που θα πάρουν μέρος στον 1o Μαραθώνιο Κρήτης στις 8 Μαΐου 2016.

Παράλληλα με τον Μαραθώνιο θα διεξαχθούν αγώνες των 10 χλμ. και 5 χλμ. όπου η συμμετοχή αναμένεται να είναι πολυπληθής. Επίσης στη Διοργάνωση περιλαμβάνεται και αγώνας μικρότερης διαδρομής, "κοινωνικής προσφοράς", 2,5 χλμ. για αρχάριους δρομείς κάθε ηλικίας.

Η διοργάνωση παρουσιάστηκε παρουσία όλων των θεσμικών φορέων, στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων από τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων & Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του «Μαραθώνιου Κρήτης» κο Απόστολο Βουλγαράκη, τον θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης κο. Παναγιώτη Σημανδηράκη, τον Δήμαρχο Χανίων κο Αναστάσιο Βάμβουκα, τον Δήμαρχο Αποκορώνου κο  Χαράλαμπο Κουκιανάκη, τον Δήμαρχο Κισσάμου κο Θεόδωρο Σταθάκη, τον Δήμαρχο Σφακίων κο Ιωάννη Ζερβό, τον πρόεδρο του Σ.Δ.Υ. Χανίων κο Γιώργο Αλογδιανάκη και εκπροσώπων των Δήμων Πλατανιά και Κανδάνου – Σελίνου. Επίσης παραβρέθηκε ο προϊστάμενο της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χανίων ο Στυλιανός Ζερβάκης και εκπρόσωποι των τοπικών θεσμικών φορέων.

Επίσης έγινε από τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κο Απόστολο Βουλγαράκη η παρουσίαση της Οργανωτικής Επιτροπής για την διεξαγωγή του «Μαραθώνιου Κρήτης» και στη συνέχεια  έγινε από τον κο Ευάγγελο Παπαποστόλου Τεχνικό Δ/ντη,  η επίσημη παρουσίαση και έναρξη λειτουργίας της Ιστοσελίδας (web Site) της διοργάνωσης http://www.crete-marathon.gr/ . Στον δικτυακό τόπο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν και να αντλήσουν πλήθος πληροφοριών για τον Μαραθώνιο  και τα παράλληλα αγωνίσματα των 10 χλμ., των 5 χλμ. και των 2,5 χλμ.

Αναλυτικότερα:

- Παρουσιάστηκε η επίσημη έναρξη των εγγραφών των συμμετεχόντων μέσα από την λειτουργία του δικτυακού τόπου της διοργάνωσης.  Η περίοδος των εγγραφών ορίστηκε μέχρι την Τετάρτη 27 Απριλίου 2016.

- Παρουσιάστηκε η επίσημη έναρξη των εγγραφών των εθελοντών.

- Παρουσιάστηκε η έναρξη των εγγραφών για τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν στην Λαμπαδηδρομία

-Ανακοινώθηκε η λειτουργία του Κέντρου εγγραφών της διοργάνωσης στο τέμενος «Γυαλί Τζαμισί» στο Ενετικό λιμάνι Χανίων καθώς και το πλαίσιο των παροχών προς τους συμμετέχοντες. Αναλυτικότερα:

- Ασφαλιστική κάλυψη από την «Interlife Ασφαλιστική»

- Τεχνικό T-Shirt υψηλής ποιότητας

- Μετάλλιο

- Τσάντα πλάτης

- Ηλεκτρονική Χρονομέτρηση με την τεχνολογία των Chip από την «Mylaps»

- Ηλεκτρονικό δίπλωμα

- Φωτογραφική κάλυψη του τερματισμού με τον χρόνο τερματισμού

- Αριθμό συμμετοχής με τυπωμένο το όνομα του συμμετέχοντα

- Πλήρεις υποστήριξη των συμμετεχόντων οργανωτικά (κέντρο εγγραφών, υλικά, ποτά,

- Πλήρης υγειονομική κάλυψη

- Μουσικές εκδηλώσεις, δώρα και εκδηλώσεις χορηγών

- Ειδικές τιμές για την εστίαση, τη διαμονή και τη μετακίνηση.

- Η μετακίνηση προσφέρετε με έκπτωση 50% από την χορηγό εταιρεία «ΑΝΕΚ Lines –  Blue Star Ferries»

 
SHARE:

BEST OF NETWORK

Ερωτικό το κίνητρο της δολοφονίας στο πρακτορείο ΟΠΑΠ του παραολυμπιονίκη

Νέες αποκαλύψεις για το φονικό στο Μοσχάτο. Το θύμα πήγε να ζητήσει τον λόγο γιατί ο δράστης είχε συνάψει ερωτική σχέση με την εν διαστάσει σύζυγο του, η μία κουβέντα έφερε την άλλη και σύντομα έγινε το κακό

Μια μέρα με τους Εύζωνες: Μπήκαμε για λίγο στα τσαρούχια τους

Το καθήκον τους είναι να στέκονται ακίνητοι και να παραμένουν αμίλητοι. Οι εύζωνες, όμως, έχουν πολλά να πουν και ακόμα περισσότερα να μας διδάξουν.

Ανοίγει το 'κουτί της Πανδώρας' για τις καταθέσεις

Ανησυχία για τις εκροές καταθέσεων και την επάνοδο των τραπεζών στον πανάκριβο ELA. Πληγή οι καθυστερήσεις στην αξιολόγηση

Η παγκόσμια πρωτεύουσα των fake news βρίσκεται στα Σκόπια

Οι έφηβοι στο Βέλες που έγιναν πλούσιοι διαδίδοντας ψεύτικες ειδήσεις για τον Τραμπ, προετοιμάζονται για τις επικείμενες γαλλικές και γερμανικές εκλογές.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24