ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Δύο μήνες για τον 3ο Αγώνα Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης

2ος Αγώνας Δρόμου Ιστορικής Μνήμης που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης, Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΑΡΑΚΟΖΙΔΗΣ)
2ος Αγώνας Δρόμου Ιστορικής Μνήμης που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης, Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΑΡΑΚΟΖΙΔΗΣ) EUROKINISSI

Δύο μήνες απομένουν για τον 3ο Αγώνα Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης, που θα γίνει στις 8 Οκτωβρίου 2017 και οι εγγραφές συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

Παρότι ο Αύγουστος είναι ο μήνας των διακοπών, οι εγγραφές για τον 3ο Αγώνα Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης, αποδεικνύοντας ότι θα συνεχιστεί η τεράστια επιτυχία που γνώρισαν οι δύο πρώτες διοργανώσεις και είχαν ως αποτέλεσμα, την ανάδειξη του αγώνα ως το μεγαλύτερο δρομικό γεγονός στην Αττική μετά τον Αυθεντικό Μαραθώνιο και τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας.

Το Nea Smirni Historic Run 2017, διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και την υποστήριξη από τον Πανιώνιος ΓΣΣ, το Σύλλογο Αθλούμενων Φίλων του Άλσους (ΣΑΦΑΝΣ) και τη Νεότητα του Ερυθρού Σταυρού.

Στόχος του αγώνα για φέτος είναι να ξεπεράσει τις περίπου 5.500 συμμετοχές της περσινής χρονιάς και να συνεχιστεί η ανάδειξη της ιστορικής μνήμης για τις χαμένες πατρίδες, ενώ παράλληλα θα αποτελέσει την τελευταία εκδήλωση των «Ιωνικών Γιορτών», σηματοδοτώντας τη λήξη του μεγαλύτερου πολιτιστικού φεστιβάλ της Αττικής.

Στο πρόγραμμα του 3ου Αγώνα Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης, υπάρχουν αγωνίσματα 2,5 χλμ., 5 χλμ. και 10 χλμ. και για να συμμετάσχει κάποιος στα 5 χλμ. και 10 χλμ., θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του, ενώ στον αγώνα δρόμου των 2,5 χλμ., μπορούν να μετέχουν δρομείς όλων των ηλικιών.

Οι εγγραφές γίνονται στον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό Νέας Σμύρνης από 09:00 – 14:00, Ελ. Βενιζέλου 16, 7ος όροφος, αλλά και στο σύνδεσμο: http://www.neasmirnihistoricrun.gr/site/index.php/eggrafi/online-eggrafi

Επιπλέον, η Οργανωτική Επιτροπή καλεί όλους τους δημότες και όποιον άλλο το επιθυμεί, να αγκαλιάσουν την Διοργάνωση μετέχοντας στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού στο σύνδεσμο: http://www.neasmirnihistoricrun.gr/site/index.php/eggrafi/online-eggrafi-ethelonti

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ