ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Το Sport24.gr σε στέλνει στον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών

Το Sport24.gr σε στέλνει στον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών

To Sport24.gr ως επίσημος χορηγός του 29ου Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών (13 Νοεμβρίου 2011) δίνει τη δυνατότητα σε 22 τυχερούς να λάβουν μέρος είτε στο Μαραθώνιο είτε στους αγώνες δρόμου των 5 και 10 χλμ προσφέροντας δωρεάν εγγραφή στο ενισχυμένο πακέτο συμμετοχής.

Κέρδισε τη συμμετοχή σου και τρέξε με την ομάδα του SPORT24 ( #S24team). Μπορείς να συμμετάσχεις μέσω Facebook ή μέσω Twitter.

Συμμετοχή μέσω Twitter σε 4 βήματα:

1. Κάνε “Follow” το Sport24 στο twitter

2. Γράψε στο twitter τι σημαίνει για σένα το τρέξιμο

3. Μη ξεχάσεις να κάνεις mention το @sport24 και να προσθέσεις τα hashtags # S24team και σε ποια διαδρομή θέλεις να τρέξεις πχ. # 5Κm ή # 10Κm ή # Μth

4. Παράδειγμα: Τρέξιμο για μένα σημαίνει ελευθερία και καλή διάθεση. #S24team #5Κm @sport24

Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές όπου ο χρήστης ακολουθεί τον λογαριασμό του Sport24 στο twitter και παράλληλα έχει δημοσιεύσει το άνωθεν tweet.

Συμμετοχή μέσω Facebook:

Επισκέψου τη σελίδα του Sport24.gr στο Facebook και δήλωσε συμμετοχή με ένα σχόλιο σε αυτό το post αναφέροντας και σε ποια διαδρομή θέλεις να τρέξεις

Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές όπου ο χρήστης έχει κάνει “LIKE” τη σελίδα του Sport24.gr στο Facebook και παράλληλα έχει απαντήσει στο wall post του διαγωνισμού.

Μπορείτε να λάβετε μέρος και με τους 2 τρόπους ώστε να αυξήσετε τις πιθανότητες σας. Οι νικητές του διαγωνισμού θα ενημερωθούν μέσω Facebook και Twitter την Τρίτη 8/11.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ