ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Αποθέωση για την εθνική ομάδα

Αποθέωση για την εθνική ομάδα

Η παρουσία της εθνικής ομάδας Ανδρών - Γυναικών στο Παναθηναϊκό Στάδιο ήταν μία από τις πιο όμορφες στιγμές του Μαραθωνίου. (VIDEO)

Οι αθλητές της εθνικής ομάδας Α/Γ, που διακρίθηκαν τη χρονιά που πέρασε είχαν την ευκαιρία να παρελάσουν για πρώτη φορά στο Παναθηναϊκό Στάδιο και να αποθεωθούν από τους χιλιάδες φιλάθλους, που βρισκόταν την ώρα εκείνη στις εξέδρες, με αφορμή τον 33ο Μαραθώνιο Αθήνας.

Ο ΣΕΓΑΣ με τον τρόπο αυτό θέλησε να τιμήσει τους Ελληνες πρωταθλητές και την εξαιρετική τους προσπάθεια, που μεταξύ άλλων την φετινή χρονιά πρόσφερε την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων και διακρίσεις σε ατομικό επίπεδο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού και το Παγκόσμιο Ανοιχτού. Ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος, στη σύντομη ομιλία του, ευχαρίστησε τους αθλητές για την προσπάθεια που κάνουν και τις διακρίσεις που σημείωσαν τη χρονιά που πέρασε.

"Ηταν πάρα πολύ ωραία στιγμή. Πρώτη φορά συνέβη κάτι ανάλογο, με την εθνική ομάδα. Για όλους μας ήταν μια ιδιαίτερη επιβράβευση να μας χειροκροτήσει το κοινό", είπε ο Περικλής Ιακωβάκης, ο οποίος φέτος αποφάσισε να ολοκληρώσει την καριέρα του.

"Ηταν μια μοναδική εμπειρία την οποία χάρηκαν όλα τα μέλη της ομάδας. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να έχουμε δίπλα μας τον κόσμο και να στηρίζει την προσπάθεια μας. Το χειροκρότημα τους σήμερα ήταν μοναδικό και μας έδωσε δύναμη για τη συνέχεια", είπε η χάλκινη παγκόσμια πρωταθλήτρια του Πεκίνου, Νικόλ Κυριακοπούλου.

Δείτε βίντεο από την παρουσία της Εθνικής ομάδας στίβου στο Καλλιμάρμαρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ