ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο στον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο στον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Η Ρακέλ Μόζες θα συμμετάσχει στον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας δηλώνοντας ότι αγαπάει τη χώρα μας και θέλει να τη στηρίξει στις δύσκολες στιγμές που περνάει.

Αγαπά την Ελλάδα και το τρέξιμο. Είναι η πρόεδρος του αντίστοιχου Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) στην πατρίδα της κι έρχεται από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο στην Αθήνα για να δώσει το «παρών» στον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Η Ρακέλ Μόζες φτιάχνει βαλίτσες λοιπόν από την μακρινή Καραϊβική κι ήδη μετρά αντίστροφα για το ταξίδι της στην Ελλάδα.

«Έχω τρέξει ως τώρα μεταξύ άλλων στους Μαραθωνίους του Παναμά και της Γεωργίας. Δεν είμαι πολύ γρήγορη ως δρομέας αλλά μου αρέσει το τρέξιμο. Πιστεύω ότι κάθε μαραθώνιος αποτελεί την εκπληκτική ευκαιρία να ανακαλύψω έναν νέο τόπο και παράλληλα είναι μια πρόκληση για μένα», μας εξηγεί η Ράκελ Μόζες, που έχει μια κόρη και θα επισκεφθεί τη χώρα μας συνοδευόμενη από τον σύζυγό της.

«Έχουν περάσει λίγα χρόνια από τότε που έτρεξα τον τελευταίο μου Μαραθώνιο και ήθελα να μπω και πάλι στη διαδικασία της προετοιμασίας και των προπονήσεων. Βάσει του προγράμματός μου μπορούσα να πάρω άδεια τον Νοέμβριο, οπότε κι άρχισα να αναζητώ τις διοργανώσεις που γίνονται τον συγκεκριμένο μήνα. Επέλεξα τελικά την Ελλάδα διότι μας αρέσει με τον σύζυγό μου να ταξιδεύουμε και πάντοτε θέλαμε να έρθουμε στη χώρα σας. Την είχαμε σκεφτεί ακόμη και για μήνα του μέλιτος. Καθώς θέλαμε να κάνουμε ένα ταξίδι στην Ανατολική Ευρώπη σκεφτήκαμε ότι η Ελλάδα ήταν η πλέον κατάλληλη αφετηρία.

Αγαπάμε τον ελληνικό πολιτισμό και την ελληνική κουζίνα. Δεδομένων δε των προκλήσεων που αντιμετωπίζει η Ελλάδα σήμερα θεωρήσαμε ότι είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να υποστηρίξουμε την τουριστική της βιομηχανία. Η Ελλάδα είναι η γενέτειρα του Μαραθωνίου Δρόμου, ενός αγώνα στον οποίο θεωρώ ότι πρέπει να συμμετέχω»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ