ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Άνοιξαν οι Εγγραφές για τον 3ο Ημιμαραθώνιο Μαραθώνα

Άνοιξαν οι Εγγραφές για τον 3ο Ημιμαραθώνιο Μαραθώνα

Το απόγευμα της Παρασκευής (4/3) ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον 3ο Ημιμαραθώνιο Μαραθώνα, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 Απριλίου.

Όλοι όσοι θέλουν να συμμετέχουν στις 4 κατηγορίες του Αυθεντικού Κλασσικού Ημιμαραθωνίου, μπορούν πλέον, να καταθέσουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις συμμετοχής μέσα από την ιστοσελίδα www.half-marathon.gr.

Παράλληλα, από την Δευτέρα (7/3) θα πραγματοποιούνται εγγραφές και στο Runner Store, στο Golden Hall, στο Μαρούσι.

Οι δηλώσεις συμμετοχής και πληρωμές για τον Ημιμαραθώνιο, για το Λαϊκό Αγώνα Δρόμου 3.000μ. και τη Σκυταλοδρομία Ημιμαραθωνίου, θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή 8 Απριλίου 2016.

Οι δηλώσεις συμμετοχής του αγώνα 1.000μ. Δημοτικών Σχολείων ( Δ', Ε' και ΣΤ' τάξεις) θα γίνουν μέχρι την Δευτέρα 11 Απριλίου 2016 .

Αναφορικά με το κόστος της συμμετοχής, για τον Ημιμαραθώνιο ανέρχεται στα 15 ευρώ με τεχνικό μπλουζάκι και στα 10 χωρίς. Για τον Λαϊκό Αγώνα Δρόμου 3.000 μ., το αντίστοιχο κόστος είναι 10 και 5 ευρώ, ενώ για τη Σκυταλοδρομία Ημιμαραθωνίου (4 Χ 5.274,25) το κόστος ανέρχεται στα 50 ευρώ. Τέλος, ο αγώνας 1.000 μ. για Παιδιά Δημοτικού είναι δωρεάν.

Αναλυτικά, όλες οι λεπτομέρειες θα τις βρείτε στη φόρμα εγγραφής, καθώς και στη προκήρυξη του αγώνα, που φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα τη διοργάνωσης: www.half-marathon.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ