ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

31ος Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών – Ένας Αγώνας Για Όλους

31ος Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών – Ένας Αγώνας Για Όλους

Αρκεί ένα #WINDRun4All , για να προσφέρουμε στην ΕΛΕΠΑΠ και τη ΦΛΟΓΑ! Διαβάστε πως μπορούν να προσφέρουν ακόμη και όσοι δεν τρέξουν με την WIND Running Team στον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών (10/11).

Ακόμα και όσοι δεν τρέξουν με την WIND Running Team στον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών αυτή την Κυριακή, μπορούν να συμβάλλουν στην εκστρατεία αλληλεγγύης της WIND για τα παιδιά που φροντίζουν η ΕΛΕΠΑΠ και η ΦΛΟΓΑ μέσω μίας πρωτότυπης ενέργειας που δημιούργησε η WIND αξιοποιώντας το διαδίκτυο και τα social media.

Στο πλαίσιο της χορηγίας της στον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών και τους αγώνες δρόμου 5 & 10 χλμ., η WIND θα τρέξει και φέτος για καλό σκοπό, για να στηρίξει μέσω του αγώνα το σημαντικό έργο που γίνεται εδώ και χρόνια από την ΕΛΕΠΑΠ και τη ΦΛΟΓΑ για παιδιά με αναπηρία και νέο-πλασματικές ασθένειες. Έτσι, την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, 1500 δρομείς θα φορέσουν τη φανέλα της WIND Running Team και θα τρέξουν για τα παιδιά καθώς η WIND θα προσφέρει 10€ εκ μέρους κάθε δρομέα της ομάδας της στους δύο φορείς.

31ος Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών – Ένας Αγώνας Για Όλους

Όμως κι ένα hash tag αρκεί για να στηρίξουμε τα παιδιά. Οι χρήστες Facebook, Twitter και Instagram μπορούν αυτή την εβδομάδα να μοιράζονται posts, tweets και φωτογραφίες σχετικά με το τρέξιμο, τη συμμετοχή τους στη μεγάλη διοργάνωση, την προετοιμασία τους, τους φίλους τους, κτλ. απλά προσθέτοντας #WINDRun4All. Kάθε φορά που χρησιμοποιείται το συγκεκριμένο hash tag, η WIND πολλαπλασιάζει το ποσό που θα προσφέρει εκ μέρους όλων στην ΕΛΕΠΑΠ και την ΦΛΟΓΑ. Ταυτόχρονα, όλα τα posts, tweets και φωτογραφίες θα ανεβαίνουν αυτόματα στο www.windrun4all.gr .

Με αυτό τον μηχανισμό η WIND δίνει στους χρήστες των δημοφιλέστερων social media τη δυνατότητα να συμμετέχουν κι εκείνοι στον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών, έναν αγώνα που η WIND έχει αναδείξει σε Αγώνα για Όλους, στέλνοντας ένα μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης μέσω του αθλητισμού.

Η προσφορά για τα παιδιά δε σταματά εδώ, θα ολοκληρωθεί την Κυριακή κατά τη διάρκεια των αγώνων του 31ου Κλασικού Μαραθωνίου. Όλοι οι δρομείς της διοργάνωσης θα έχουν την ευκαιρία να συνεισφέρουν σε αυτή την εκστρατεία της WIND. Για κάθε πέρασμα κάτω από την Αψίδα αγάπης που θα είναι τοποθετημένη επί της Βας. Σοφίας, 1χλμ. περίπου πριν τον τερματισμό, η WIND θα αυξάνει κατά 1€ το ποσό που συγκεντρώνει για τους δύο φορείς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ