ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

21.500 δρομείς, το νέο ρεκόρ του "Νυχτερινού"!

21.500 δρομείς, το νέο ρεκόρ του "Νυχτερινού"!

Με τον εντυπωσιακότερο τρόπο έκλεισαν οι εγγραφές στον Protergia 5ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, που θα διεξαχθεί στις 8 Οκτωβρίου και θα πλημμυρίσει τους δρόμους της πόλης με 21.216 δρομείς.

Με τον εντυπωσιακότερο τρόπο έκλεισαν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (16/09) οι εγγραφές στον Protergia 5ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 8 Οκτωβρίου και θα πλημμυρίσει τους δρόμους της πόλης με 21.216 δρομείς, αποτελώντας το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς, αλλά και τον μαζικότερο αγώνα δρόμου όλων των εποχών στη Βόρεια Ελλάδα!

Η ακριβής ανάλυση των συμμετοχών στον Ημιμαραθώνιο των 21,1 χλμ. και στον Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ. θα ανακοινωθούν την Τετάρτη (21/09), ώρα 12:00, στην Επίσημη Συνέντευξη Τύπου της Διοργάνωσης που θα διεξαχθεί στην αίθουσα Αίθουσα Τεχνών «Αιμίλιος Ριάδης», ΔΕΘ - HELEXPO με θέματα:

1. την παρουσίαση του Ονομαστικού Χορηγού της Διοργάνωσης και

2. την παρουσίαση του Επίσημου Προγράμματος της Διοργάνωσης.

Η Οργανωτική Επιτροπή αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους δρομείς που με την συμμετοχή τους θα τιμήσουν τη διοργάνωση και καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την άριστη υποδοχή και υποστήριξη τους!

Στους ήδη εγγεγραμμένους, θα προστεθούν επιπλέον 1.500 δρομείς, οι οποίοι θα αποκτήσουν μία από τις θέσεις που θα διατεθούν με σειρά προτεραιότητας στο Κέντρο Εγγραφών (Registration Center), στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ - HELEXPO (ο ακριβής χώρος θα ανακοινωθεί προσεχώς) κατά το διήμερο Πέμπτη 6 Οκτωβρίου και Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, τις ώρες 10:00 - 19:00.

21.500 δρομείς, το νέο ρεκόρ του "Νυχτερινού"!

Διευκρινίζεται ότι οι δρομείς που θα εξασφαλίσουν δικαίωμα συμμετοχής την ύστατη στιγμή, θα παραλάβουν όλο τον προβλεπόμενο εξοπλισμό, εκτός του αναμνηστικού T-shirt.

Από το Κέντρο Εγγραφών, στη ΔΕΘ - HELEXPO, οι ήδη εγγεγραμμένοι δρομείς θα μπορούν να παραλαμβάνουν τον αγωνιστικό εξοπλισμό τους, κατά το διήμερο Πέμπτη 6 Οκτωβρίου και Παρασκευή 7 Οκτωβρίου.

Επιπλέον, θα παραμείνει ανοιχτό και την ημέρα του αγώνα, Σάββατο 8 Οκτωβρίου, από τις 10:00 έως τις 13:00, αποκλειστικά και μόνο για όσους δρομείς εκτός Θεσσαλονίκης δεν θα έχουν παραλάβει νωρίτερα τον εξοπλισμό τους.

O Protergia 5ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης διοργανώνεται από τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης και την υποστήριξη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, της AIMS και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, ενώ παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (πρώην Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης), την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και πλήθος θεσμικών φορέων, φορέων υποστήριξης και εθελοντικών φορέων. Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση θα βρείτε στον επίσημο δικτυακό τόπο, www.thesshalfmarathon.org.

Η εκκίνηση των 21,1 χλμ., θα δοθεί με τη δύση του ηλίου στις 18:45, ενώ η εκκίνηση του Δρόμου Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000 μ., στις 21:15.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ