ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Λύση ή πρωτοδικείο για τον Παναθηναϊκό Α.Ο.

Λύση ή πρωτοδικείο για τον Παναθηναϊκό Α.Ο.

Την Κυριακή (04/06, 18.00) διεξάγονται οι εκλογές στον Παναθηναϊκό Α.Ο. και κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά για το τι θα συμβεί με το ενδεχόμενο του Πρωτοδικείου να ελοχεύει.

Μία εβδομάδα πέρασε μετά την πρώτη Γενική Συνέλευση του Παναθηναϊκού Α.Ο. και κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί στην επαναληπτική η οποία θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Κυριακής (04/06, 18.00) στον "Τάφο του Ινδού".

Τα θέματα παραμένουν ακριβώς τα ίδια με την πρώτη φορά μόνο που τώρα δεν χρειάζεται η επίτευξη απαρτίας παρά μόνο η συμμετοχή των μελών που θα βρεθούν στη Γενική Συνέλευση.

Όπως και την πρώτη φορά δικαίωμα παρακολούθησης των εργασιών της Συνέλευσης έχουν όλα τα ταμειακώς ενημερωμένα μέλη, και δικαίωμα ψήφου τα ταμειακώς ενημερωμένα παλαιά μέλη καθώς και όσα εκ των νέων μελών, βάσει του καταστατικού, έχουν συμπληρώσει ένα έτος από την εγγραφή τους. Φυσικά, εκείνο που παρουσιάζει μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι η διεξαγωγή ή όχι της εκλογικής διαδικασίας.

Για να πραγματοποιηθεί αυτή θα πρέπει να υπάρχει τουλάχιστον ένα ψηφοδέλτιο κάτι το οποίο παραμένει ρευστό. Όλη την εβδομάδα που μας πέρασε υπήρξαν "ζυμώσεις" σε όλα τα επίπεδα ώστε να βρεθεί λύση και να αποφευχθεί ο βραχνάς του Πρωτοδικείου. Μέλη παλαιών διοικήσεων είχαν σειρά επαφών τόσο για το ενδεχόμενο δημιουργίας ψηφοδελτίου όσο και για την ύπαρξη λύσης εφόσον όλα οδηγηθούν στο Πρωτοδικείο.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην πρώτη Γενική Συνέλευση ο Δημήτρης Μπαλτάκος είναι δεδομένο ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος, ενώ μόνο με ανατροπή της τελευταίας στιγμής θα υπάρξει νέο ενδιαφέρον από την πλευρά Γιαννακόπουλου. Μέχρι και το πρωί της Κυριακής είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν παρασκηνιακές κινήσεις μήπως και βρεθεί λύση. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε προσέγγιση ακόμα και του πρώην προέδρου του Παναθηναϊκού Α.Ο., Αχιλλέα Μακρόπουλου, ώστε έστω και την ύστατη στιγμή υπάρξει σωτηρία.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει ήδη χαθεί πολύτιμος χρόνος τόσο για τη δημιουργία τμημάτων την επόμενη ημέρα, όσο και για την αδειοδότηση του τμήματος βόλεϊ ανδρών.

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ

Στα προηγούμενα κείμενα έχουμε αναλύσει τα δεδομένα που υπάρχουν στον Παναθηναϊκό Α.Ο. Αυτή τη στιγμή το ύψος με τις πιο ευοίωνες προβλέψεις θα ανέρχεται στα 2,8 εκατομμύρια ευρώ.Όποιος και αν αναλάβει θα πρέπει να ακολουθήσει ιδιαίτερα "σφικτή" οικονομική πολιτική ώστε να μειωθεί σταδιακά το χρέος και να καταστεί... βιώσιμο.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα υπάρχει στο βόλεϊ ανδρών το οποίο θα πρέπει να περάσει από τη σχετική επιτροπή αδειοδότησης για να πάρει άδεια συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να έχουν αποπληρωθεί όλα τα οφειλόμενα από την τρέχουσα σεζόν και ταυτόχρονα να είναι πληρωμένοι μέχρι τελευταίο ευρώ όλοι οι διακανονισμοί που βρίσκονται σε ισχύ με τους παίκτες των προηγούμενων ετών.

Όσο περνούν οι ημέρες και δεν υπάρχει νέα διοίκηση τόσο πιο δύσκολο θα γίνεται το έργο όποιου και εάν αναλάβει. Ο Παναθηναϊκός έχει δικαίωμα μέχρι το τέλος του μήνα να καταθέσει όλα τα απαραίτητα έγραφα που αποδεικνύουν ότι είναι συνεπής στις πληρωμές του και εάν δεν συμβεί αυτό τότε ο κίνδυνος να μην συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα θα είναι μεγάλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ