Λίγες μέρες έμειναν για το πρώτο Aegina Challenge

Λίγες μέρες έμειναν για το πρώτο Aegina Challenge

Με σκοπό να γίνει θεσμός το λιμάνι της Αίγινας φιλοξενεί το Σαββατοκύριακο που έρχεται το πρώτο Aegina Challenge.

To γραφικό λιμάνι της Αίγινας, φιλοξενεί για πρώτη φορά μοναδικούς ιστιοπλοϊκούς αγώνες το Σαββατοκύριακο 22-23 Απριλίου. Με την υποστήριξη των τοπικών φορέων το νησί αγκαλιάζει το πρώτο Aegina Challenge με σκοπό να προσφέρει μια άρτια διοργάνωση και να γίνει θεσμός.

Ο αγώνας αυτός αποτελεί το πρώτο βήμα για την υλοποίηση του οράματος των διοργανωτών που δεν είναι άλλο από τα να εξελιχτεί η διοργάνωση σε μια ετήσια γιορτή της θάλασσας.

Μια γιορτή που πέρα από τον αγώνα θα περιλαμβάνει και πλήθος άλλων δράσεων εντός και εκτός θαλάσσης. Το sailing spot του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιώς σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Αίγινας θα συντονίσουν το κομμάτι της θάλασσας υπό την εποπτεία του βραβευμένου εκπαιδευτή ιστιοπλοΐας Άκη Τσαρούχη.

Όσοι βρεθούν στο νησί τις ημέρες του αγώνα, θα απολαύσουν μοναδικό αγωνιστικό θέαμα με «ιστιοπλοϊκές μονομαχίες σε πρώτο πλάνο» καθώς οι αγώνες θα γίνουν με τη μορφή match racing μέσα στο λιμάνι!

To match racing αποτελεί αγώνα μεταξύ 2 ομάδων, είναι  μικρής χρονικής διάρκειας και υψηλής έντασης ενώ οι ιδιαίτερες απαιτήσεις χειρισμού προσφέρουν θεαματικές μονομαχίες και αγωνιώδη εξέλιξη μέχρι την τελευταία στιγμή. Στόχος των διοργανωτών, είναι να γίνει ένας αριθμός από μονομαχίες μέσα στο λιμάνι ώστε όλοι οι περαστικοί να μπορούν να απολαμβάνουν το θέαμα σε απόσταση αναπνοής!

Συμπαραστάτες του αγώνα μας θα είναι το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος» που θα ενυδατώνει τους αθλητές , η Βίκος Cola η μόνη με Φυσικό Μεταλλικό Νερό, η Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού η οποία θα φροντίσει για την ασφαλή και γρήγορη μεταφορά των αθλητών από και προς το νησί της Αίγινας, το Blue Growth που θα φροντίσει για την media υποστήριξη του αγώνα, η ΕΝΑΚ για την ασφαλή τέλεση του αγώνα, η Atlas Shipyards  που θα στηρίξει την διοργάνωση με την κάλυψη λειτουργικών εξόδων. Μαζί μας θα βρίσκεται και ο πολυβραβευμένος φωτογράφος του χώρου Νίκος Ζάγκας ο οποίος μέσα από τον φακό του θα αποτυπώσει τις καλύτερες στιγμές της διοργάνωσης. 

Τίποτα από τα παραπάνω δεν θα ήταν αρκετό αν δεν είχαμε την στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων Ρέμβη, ΑΙΑΚΕΙΟΝ και Caps Love  στις οποίες θα πραγματοποιηθούν όλες οι περιφερειακές δραστηριότητες που θα πλαισιώσουν την διοργάνωση αλλά και τον διαδικτυακό τόπο Aegina Portal που θα αναλάβει την διαχείριση της πληροφορίας, τα πρατήρια υγρών καυσίμων Κοκόλης που θα αναλάβουν τα έξοδα πλεύσης και την εταιρεία Philippos Hellenic Goods που θα παρασκευάσει custom giveaways για όλους τους συμμετέχοντες!

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Παγκόσμιο ρεκόρ: Του αφαίρεσαν το δίπλωμα μία ώρα μετά την εξέταση οδήγησης

Ο νεαρός Γάλλος έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ της γκαντεμιάς - ασυνειδησίας και συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια ουσιών ελάχιστη ώρα αφότου πέρασε στο μάθημα οδήγησης

Οι Αυθαίρετοι έριξαν την Ελλάδα στα χάπια

Ξαναείδαμε τα δύο πρώτα επεισόδια της σειράς, η οποία προβλήθηκε για πρώτη φορά σαν σήμερα (22/11) το 1989.

Black Friday: Ο Κωτσόβολος έχει ήδη ξεκινήσει τις προσφορές

Οι προσφορές που ξεχωρίζουν, το ξεκαθάρισμα του στοκ και η επιθετική πολιτική της Κωτσόβολος στο φετινό Black Friday

15 ελληνικές σειρές τόσο κακές που σχεδόν σου άρεσαν

Ο Τάσος Χαλκιάς ως Αλή Πασάς, η Πέπη Τσεσμελή, η Σοφία Καρβέλα κι άλλες πολύ κακές στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης.

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24