ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ξανά το "βαρύτερο" πορτοφόλι ο Μεϊγουέδερ

Ξανά το "βαρύτερο" πορτοφόλι ο Μεϊγουέδερ

Το Forbes γνωστοποίησε τη λίστα με τους πλουσιότερους αθλητές στον κόσμο και στην κορυφή βρίσκεται πάλι ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ. Μια θέση πιο κάτω ο επίσης πυγμάχος, Μανί Πακιάο.

Δέρνουν αλύπητα και πληρώνονται αδρά. Στην κορυφή της λίστας του Forbes και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους. Ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ είναι ξανά στην πρώτη θέση με τους πλουσιότερους αθλητές στον κόσμο, έχοντας στον τραπεζικό του λογαριασμό το ποσό των 300.000.000 δολαρίων. Ο Αμερικανός πυγμάχος είναι με διαφορά εκείνος που διαθέτει το πιο "βαρύ" πορτοφόλι και θα κάνει καιρό να χάσει την πρωτιά.

Μια θέση πιο κάτω βρίσκουμε έναν ακόμη πυγμάχο, το αντίπαλο δέος, Μανί Πακιάο. Ο Φιλιππινέζος φιγουράρει στην δεύτερη θέση με 160.000.000 δολάρια, ενώ έπεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο με πολλά μηδενικά στο λογαριασμό του, αλλά με αρκετά μεγάλη διαφορά (79.600.000 δολάρια). Τα περισσότερα έσοδα προέρχονται από χρηματικά έπαθλα και συμβόλαια και τα υπόλοιπα (σαφώς λιγότερα) από διαφημιστικά.

Ο Λιονέλ Μέσι είναι τέταρτος με 73.800.000 δολάρια, πέμπτος ο Ρότζερ Φέντερερ με 67.000.000 δολάρια, ενώ την δεκάδα συμπληρώνουν οι ΛεΜπρον Τζέιμς, Κέβιν Ντουράντ, Φιλ Μίκελσον, Τάιγκερ Γουντς και Κόμπε Μπράιαντ. Στην 100η και τελευταία θέση με τους πλουσιότερους είναι ο Τζέιμς Χάρντεν.

Αναλυτικά η λίστα με τους 100 πλουσιότερους αθλητές στον κόσμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ