ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κοσμίδης: "Σκέφτομαι να αλλάξω εθνόσημο"

Κοσμίδης: "Σκέφτομαι να αλλάξω εθνόσημο"
INTIME SPORTS

Ο Λευτέρης Κοσμίδης σκέφτεται το ενδεχόμενο να αφήσει την Ελλάδα για να σώσει την καριέρα του.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2010 στις ασκήσεις εδάφους Λευτέρης Κοσμίδης, με δηλώσεις του στο "Εθνοσπορ" δηλώνει έτοιμος να αλλάξει εθνόσημο προκειμένου να σώσει την καριέρα του και να επιβιώσει οικονομικά.

Ο Κοσμίδης έχει να λαμβάνει πριμ μεταλλίων από το 2009 συνολικού ύψους 171.000 ευρώ. Εδώ και έξι μήνες είναι απλήρωτος και από την ομοσπονδία της γυμναστικής.

"Ναι, σκέφτομαι να αγωνιστώ με τη φανέλα άλλης χώρας. Σε όποια χώρα κάνω τα χαρτιά μου θα με δεχθούν. Ξέρω ότι αυτό που λέω πικραίνει, ίσως και ενοχλεί πολλούς Ελληνες.

Ενοχλεί κι εμένα, αλλά θέλω να ζήσω σαν άνθρωπος. Τώρα με ταΐζουν οι γονείς μου... Τη γυμναστική δεν την αφήνω, την Ελλάδα μπορεί να την αφήσω. Αναγκάζομαι να πάρω μια τέτοια απόφαση. Δεν το θέλω. Πληροφορήθηκα ότι υπάρχει ένα ενδεχόμενο να καταργηθούν στο μέλλον τα πριμ κατάκτησης μεταλλίων. Αν γίνει κι αυτό, θα φύγω την επόμενη μέρα".

Ο Κοσμίδης παρότι από το 2006 μπορεί να διοριστεί στο Δημόσιο, όμως δεν το πράττει ακόμη, αναφέροντας πριν χρόνια: " Δεν γίνεται στα 19 μου χρόνια να γίνω δημόσιος υπάλληλος!".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ