ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορυφαίοι οδηγοί σπάνε πιάτα σε ένα επικό τρέιλερ

Κορυφαίοι οδηγοί σπάνε πιάτα σε ένα επικό τρέιλερ

To Gymkhana GRiD: The European Gauntlet, είναι έτοιμο να γεμίσει καπνό τον Μαραθώνα, στις 29 και 30 Οκτωβρίου και το τρέιλερ θα σε βάλει στο ρυθμό του!

Είσαι έτοιμος για ένα από τα μεγαλύτερα motorsport events της χρονιάς? Ο Ken Block για πρώτη φορά στην Ελλάδα μαζί με τον Peter Solberg και ένα δυνατό lineup ξένων, Ελλήνων και Κυπρίων οδηγών, θα είναι εκεί!

Το format του αγώνα περιλαμβάνει δύο γύρους για κάθε οδηγό, ενώ τα ζευγάρια που θα τρέχουν μαζί προκύπτουν ύστερα από κλήρωση. Όταν ολοκληρωθούν και οι δύο γύροι, ο πιο αργός οδηγός θα αποκλειστεί, ενώ ο ταχύτερος θα προκριθεί στην επόμενη φάση. Οδηγοί από όλη την Ευρώπη έχουν ήδη διαγωνιστεί για την θέση τους στον μεγάλο τελικό!

Το παρόν θα δώσουν εκτός από τους Ken Block και Peter Solberg, oι Andreas Bakkerud, Dmitriy Illyuk, Riku Tahko, Steve ‘Baggsy’ Biagioni, Shane Lynch, Luke Woodham και Buttsy Butler.

Πάμε τώρα στο πιο επικό τρέιλερ.... Οι πρωταγωνιστές της μεγάλης μάχης βρίσκονται σε μία ελληνική ταβέρνα όπου τρώνε, παίζουν τάβλι και... σπάνε πιάτα. Επειδή τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψει κανείς το τρέιλερ δείτε το...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ