ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κίνδυνος για ολοκληρωτικό αποκλεισμό

Κίνδυνος για ολοκληρωτικό αποκλεισμό
Κοντονής ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο νέος αθλητικός νόμος που αναμένεται να περάσει από την Βουλή τις επόμενες εβδομάδες θέτει σε κίνδυνο τη συμμετοχή της Ελλάδας εκτός από το ποδόσφαιρο, τόσο στο μπάσκετ όσο και στον κλασικό αθλητικό.

Ένα ενδιαφέρον θέμα της Goal News παραθέτει τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει στην Ελλάδα ο νέος αθλητικός νόμος που προσπαθεί να περάσει ο υφυπουργός αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής.

Μετά τις προειδοποιήσεις των FIFA και UEFA για αποκλεισμό τόσο των συλλόγων όσο και της Εθνικής ομάδας από τις ευρωπαϊκές και παγκόσμιες διοργανώσεις, κίνδυνος υπάρχει και για άλλα αθλήματα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι ελληνικές αθλητικές ομοσπονδίες έχουν απευθυνθεί στις αντίστοιχες παγκόσμιες ομοσπονδίες με σκοπό να τις ενημερώσουν για τις αλλαγές στο νόμο, που έχει ως στόχο να θέσει χρονικά όρια στις θητείες των διοικητικών συμβουλίων των ομοσπονδιών.

Αυτό εμπίπτει στο αυτοδιοίκητο και έχει ως αποτέλεσμα να υπάρξει κίνδυνος αποκλεισμού τόσο από την FIFA όσο και από την ΔΟΕ! Η συνάντηση, λοιπόν, των "ισχυρών" του ποδοσφαίρου την Πέμπτη έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού σε αυτή θα φανούν οι προθέσεις του Σταύρου Κοντονή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ