ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καταρχήν συμφωνία για την Παιανία

Καταρχήν συμφωνία για την Παιανία

Η προσπάθεια που ξεκίνησε η ομοσπονδία πριν από πολλούς μήνες, προκειμένου να επαναλειτουργήσει και πάλι το κλειστό της Παιανίας φαίνεται πως αρχίζει και αποδίδει καρπούς.

Στη συνάντηση, που έγινε σε εξαιρετικό κλίμα την Πέμπτη ανάμεσα στον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή και τους εκπροσώπους του Δήμου Παιανίας, της Περιφέρειας, του ΣΕΓΑΣ και της ΕΟΠΕ έγινε το πρώτο σημαντικό βήμα μιας...μαραθώνιας διαδικασίας που θα είναι ιδανικό να έχει ολοκληρωθεί πριν από το τέλος του χρόνου.

Καταρχήν μέσα στον Φεβρουάριο θα γίνει πρωτόκολλο συνεργασίας ανάμεσα στους εμπλεκόμενους φορείς και άμεσα θα ξεκινήσει η αυτοψία στο χώρο από τις τεχνικές υπηρεσίες προκειμένου να διαπιστωθεί αν πέρα των ηλεκτρολογικών (η σχετική μελέτη έχει γίνει) υπάρχει ανάγκη για ανακατασκευή και σε άλλα σημεία του σταδίου.

Παράλληλα η περιφέρεια ξεκαθάρισε πως το κονδύλι που από μήνες είχε εξασφαλίσει για τις ανάγκες ανακατασκευής του συγκεκριμένου έργο, παραμένει διαθέσιμο για την ίδια χρήση.

Πρόταση της ομοσπονδίας είναι να κάνει χρήση του σταδίου από 1/12 του έτος μέχρι 31/3 του επόμενου, διάστημα στο οποίο θα επωμίζεται και τα λειτουργικά έξοδα, που θα προκύπτουν. Πρόταση η οποία ικανοποιεί και την ομοσπονδία βόλεϊ, που έχει ως κύριο στόχο να χρησιμοποιήσει το χώρο ως "σπίτι" της εθνικής.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και όλες οι πλευρές εξέφρασαν την ικανοποίηση τους, μέχρι το Δεκέμβριο το στάδιο θα είναι και πάλι στη διάθεση αθλητών και θα αποτελέσει πηγή ζωής τόσο για το άθλημα του στίβου όσο και του βόλεϊ. Το κλειστό της Παιανίας κατασκευάστηκε μόλις το 2004 και λειτούργησε έως το 2011, οπότε και ξεκίνησαν τα σοβαρά προβλήματα εξαιτίας της ανεπάρκειας στη φύλαξη.

Θυμηθείτε το ρεπορτάζ του Sport24.gr για το κλειστό της Παιανίας όπου υπήρχαν λεπτομέρειες σχετικά με τις ζημιές που έχει υποστεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ