ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καραμανλή για εκλογές ΕΟΕ: "Μένει πίσω η εσωστρέφεια"

Συζήτηση στη Βουλή του πολυνομοσχεδίου σχετικά με την επικύρωση της συμφωνίας κυβέρνησης-δανειστών, την Πέμπτη 18 Μαΐου 2017.
(EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ)
Συζήτηση στη Βουλή του πολυνομοσχεδίου σχετικά με την επικύρωση της συμφωνίας κυβέρνησης-δανειστών, την Πέμπτη 18 Μαΐου 2017. (EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ) EUROKINISSI

Με αφορμή τις εκλογές στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, η Αναπληρώτρια Τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμου της Ν.Δ. και βουλευτής Β' Αθηνών, Αννα Καραμανλή, έκανε δήλωση και εξέφρασε την ευχή της της προς τη νέα διοίκηση.

Με αφορμή τις εκλογές στην ΕΟΕ, η Αναπληρώτρια Τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμου της Ν.Δ. και βουλευτής Β' Αθηνών, Αννα Καραμανλή, έκανε δήλωση, λέγοντας πως η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή αφήνει πίσω της την εσωστρέφεια και εξέφρασε την ευχή της της προς τη νέα διοίκηση.

Αναλυτικά η δήλωσή της:

"Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή μετά τις εκλογές αφήνει πίσω της την εσωστρέφεια και μπορεί να εργαστεί απρόσκοπτα για το καλό του ελληνικού αθλητισμού. Ευχόμαστε στη νέα διοίκηση και τον Πρόεδρο κ. Καπράλο να έχουν μια δημιουργική και επιτυχημένη θητεία.

Ο Ελληνικός αθλητισμός έχει ανάγκη ένα Ολυμπιακό κίνημα που, με συναίνεση και ομοψυχία, θα στέκεται στο πλευρό του και θα συμβάλλει στη διάδοση των αξιών του Ολυμπισμού".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ