ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κανονικά οι εκλογές στον Παναθηναϊκό Α.Ο.

Κανονικά οι εκλογές στον Παναθηναϊκό Α.Ο.
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Παρά την απόσυρση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου οι εκλογές στον Παναθηναϊκό Α.Ο. θα διεξαχθούν κανονικά στις 27 Μαΐου. Ανοικτό παράθυρο για κάθε ενδιαφερόμενο.

Μπορεί την Πέμπτη (11/05) να είχαμε πολλές εξελίξεις στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να αποσύρει το ενδιαφέρον του για την εμπλοκή του στο σύλλογο, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, οι εκλογές θα διεξαχθούν κανονικά.

Αυτό θα συμβεί διότι δημοσιεύτηκε στην "Εφημερίδα των Συντακτών" η προκήρυξη της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης στην οποία προβλέπεται και η πραγματοποίηση εκλογών.

Η συγκεκριμένη διαδικασία προβλέπεται από το καταστατικό του συλλόγου αφού θα πρέπει μέχρι και 15 ημέρες πριν τη διεξαγωγή τους να δημοσιευτεί σε εφημερίδα η αναγγελία τους, ώστε να λάβουν γνώση τα μέλη του σωματείου. Η νυν διοίκηση φρόντισε να το πράξει αυτό έστω και την τελευταία ημερολογιακά ημέρα που είχε δικαίωμα να το κάνει και αυτό δείχνει ότι οι εκλογές θα γίνουν κανονικά στις 27 Μαΐου ή σε περίπτωση μη απαρτίας στις 04/06.

Αν δεν αλλάξει κάτι μέχρι τότε οι εκλογές θα γίνουν κανονικά και το μόνο που μένει να δούμε είναι το ποιοι θα κατεβούν ως υποψήφιοι. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να κατέβει στις εκλογές αρκεί να έχει το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι. Βέβαια, αυτό αφήνει ένα ανοικτό παράθυρο και στην πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Άλλωστε, στη χθεσινή του γραπτή δήλωση ξεκαθάριζε ότι εάν απομακρυνθεί ο Δημήτρης Μπαλτάκος από το σύλλογο τότε " είμαι εδώ για να κάνω πράξη όσα έχω πει για τον Παναθηναϊκό μας".

Έτσι, εάν αλλάξει κάτι μέχρι τότε θα μπορεί κανονικά και κατέβει στις εκλογές και να διεκδικήσει μέσω των συνεργατών του τη διοίκηση του Παναθηναϊκού Α.Ο.

Κανονικά οι εκλογές στον Παναθηναϊκό Α.Ο.

Η ΑΡΓΟΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ, ΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ

Εκείνο που δεν χωρά αμφισβήτηση είναι πως είτε αλλάξει διοίκηση είτε παραμείνει η ίδια έχει χαθεί ήδη πολύτιμος χρόνος για τη στελέχωση των τμημάτων. Οι εκλογές στην καλύτερη των περιπτώσεων θα γίνουν στο τέλος του μήνα που σημαίνει ότι μέχρι να ξεκινήσουν οι διαδικασίες θα φτάσουμε στα μέσα Ιουνίου.

Βέβαια, αν δεν αλλάξει κάτι στα διοικητικά του Παναθηναϊκού με την είσοδο κάποιου επιχειρηματία τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα. Τα χρέη που υπάρχουν είναι πάρα πολλά (σ.σ. φτάνουν τα τρία εκατομμύρια ευρώ) και τα Ερασιτεχνικά τμήματα του συλλόγου θα βρεθούν σε ένα σταυροδρόμι. Από τη μία αν βρεθεί κάποιος να αναλάβει και να βάλει χρήματα, όπως δεσμεύτηκε ότι θα πράξει η πλευρά Γιαννακόπουλου όλα γίνονται πιο ευοίωνα. Σε αντίθετη περίπτωση η μείωση του μπάτζετ των τμημάτων μοιάζει με μονόδρομο ώστε να μπορέσει να περιοριστεί το χρέος με ότι αυτό σημαίνει για την ανταγωνιστικότητα ειδικά των τεσσάρων ομαδικών αθλημάτων του Ερασιτέχνη (βόλεϊ ανδρών-γυναικών, μπάσκετ γυναικών και πόλο ανδρών).

Το τι θα γίνει κανείς δεν μπορεί να το προβλέψει με σιγουριά και το μόνο σίγουρο είναι ότι αναμένεται ένα ακόμα θερμό 15ήμερο για τον Ερασιτέχνη.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ