ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κάλεσμα της Κάρμεν Ρουγγέρη στον 2ο αγώνα ιστορικής μνήμης

Κάλεσμα της Κάρμεν Ρουγγέρη στον 2ο αγώνα ιστορικής μνήμης

Η Κάρμεν Ρουγγέρη προσκαλεί τα παιδιά στο 2ο Αγώνα Ιστορικής Μνήμης της Νέας Σμύρνης

Μήνυμα προς όλα τα παιδιά να πάρουν μέρος στο 2ο Αγώνα Ιστορικής Μνήμης στη Νέα Σμύρνη, έστειλε η καταξιωμένη Κάρμεν Ρουγγέρη.

Η σπουδαία ηθοποιός και σκηνοθέτης είναι και φέτος πρέσβειρα του παιδικού αγώνα των 2,5 χιλιομέτρων και ζήτησε από τα παιδιά της περιοχής και όχι μόνο, να τρέξουν για την ιστορία, στον αγώνα που διοργανώνει στις 2 Οκτωβρίου,ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης.

«Eίναι τιμή μου να είμαι μεταξύ των πρεσβευτών του 2ου Αγώνα Ιστορικής Μνήμης στη Νέα Σμύρνη. Οπως γυμνάζουμε το μυαλό, πρέπει να γυμνάζουμε και το σώμα μας και είναι μεγάλη ευκαιρία να τρέξουμε για την ιστορία της πόλης μας. Η Νέα Σμύρνη είναι πατρίδα για μένα. Εκεί μεγάλωσα, εκεί έβγαλα το σχολείο στην Ευαγγελική Σχολή, εκεί έκανα τα παιδιά μου. Η Νέα Σμύρνη είναι ονειρεμένη, την αγαπώ πολύ και χαίρομαι που επειδή αγαπώ τα παιδιά προσπαθώ να τα ξεσηκώσω να έρθουν να τρέξουν και αυτά για την ιστορία της πόλης μας», είναι το μήνυμα της ηθοποιού.

Η Κάρμεν Ρουγγέρη δηλώνει σίγουρη για την επιτυχία του Αγώνα. «Πέρυσι είχε πολύ μεγάλη επιτυχία ο Αγώνας και είμαι σίγουρη ότι και φέτος θα έχει ακόμα μεγαλύτερη γιατί πολλά άλλα παιδιά θέλουν να τρέξουν και αυτά. Οσα έτρεξαν πέρσι έχουν την εμπειρία ενώ θα προστεθούν και άλλα για να ζήσουν και αυτά την εμπειρία. Ο,τι έχει σχέση με τα παιδιά είναι όμορφο, γιατί τα παιδιά είναι το μέλλον του κόσμου και είναι πολύ ωραίο να τα βλέπεις να τρέχουν προς την επιτυχία.»

Η κυρία Ρουγγέρη ευχαρίστησε την Οργανωτική Επιτροπή του Αγώνα και προσωπικά τον Πρόεδρο της αλλά και Πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού Νέας Σμύρνης Βαγγέλη Χατζατουριάν. «Πολλά συγχαρητήρια στον Βαγγέλη Χατζατουριάν γιατί κάνει πολύ ωραία πράγματα για την πόλη μας. Είναι πολύ ωραίο που είναι στον πολιτισμό και πάντα έχει κάτι καινούργιο να κάνει.»

Δείτε εδώ το βίντεο με τις δηλώσεις της

https://www.youtube.com/watch?v=GlMPGKnhtyc

Οι εγγραφές για τους τρεις αγώνες (2,5 χλμ, 5 χλμ και 10 χλμ) της 2ας Οκτωβρίου, συνεχίζονται ως τις 26 Σεπτεμβρίου, μέσα από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης http://www.neasmirnihistoricrun.gr/site/index.php/online-2, αλλά και αυτοπροσώπως στο περίπτερο του αγώνα στο Άλσος του Δήμου Νέας Σμύρνης.

Πρόθεση του Πολιτιστικού Οργανισμού είναι να πραγματοποιηθεί μια μαζική διοργάνωση με τη συμμετοχή δρομέων από όλη την Αττική, με βασικό στόχο την ανάδειξη της ιστορικής μνήμης. Το μουσικό πρόγραμμα κατά την διάρκεια και μετά τη λήξη του Αγώνα της Κυριακής 2/10/16, θα μετατρέψει τη Νέα Σμύρνη σε μια μεγάλη γιορτή αθλητισμού και πολιτισμού.

Όλες οι διαδρομές (10, 5 και 2,5 χλμ.) έχουν εκκίνηση και τερματισμό στη Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου, μπροστά από την κεντρική πλατεία Νέας Σμύρνης. Η ώρα εκκίνησης του πρώτου αγώνα είναι στις 9:00 και αφορά τα 10 χιλιόμετρα, ενώ μετά ακολουθούν και οι υπόλοιπες.

Για περισσότερες πληροφορίες, www.neasmirnihistoricrun.gr,
https://www.facebook.com/Nea-Smyrni-Historic-Run

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ