ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Hμιμαραθώνιος: Δύο ρεκόρ, 18.000 δρομείς και ντεμπούτο της Stoiximan Running Team

Hμιμαραθώνιος: Δύο ρεκόρ, 18.000 δρομείς και ντεμπούτο της Stoiximan Running Team

Το κέντρο της Αθήνας μετατράπηκε σε έναν ηλιόλουστο στίβο, καθώς χιλιάδες αθλητές, οικογένειες, αλλά και άτομα που έτρεχαν για πρώτη φορά, συμμετείχαν στον 5ο ημιμαραθώνιο Αθηνών.

H διοργάνωση στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία και άπαντες μετά από ένα ευχάριστο πρωινό γεμάτο τρέξιμο, ανανέωσαν το ραντεβού τους για την ερχόμενη χρονιά. Στα του αγώνα, ο 5ος ημιμαραθώνιος Αθηνών επιφύλασσε και αγωνιστικές συγκινήσεις.

Στην κατηγορία των γυναικών, την πρώτη θέση κατέλαβε η αθλήτρια του Γυμναστικού Συλλόγου Νέων Λέρου, Ράνια Ρεμπούλη, την οποία υποστηρίζει η ελληνική εταιρεία, Stoiximan.gr, σημειώνοντας μάλιστα ρεκόρ διαδρομής με χρόνο 1.16.57. Για την Ρέμπουλη, αυτή ήταν η πρώτη συμμετοχή σε ημιμαραθώνιο.

Από την άλλη πλευρά, στην κατηγορία των ανδρών, νικητής αναδείχθηκε ο Κώστας Γκελαούζος, πραγματοποιώντας χρόνο 1.08.37, επίδοση που αποτέλεσε και ρεκόρ διαδρομής στην κατηγορία του. Η συγκεκριμένη νίκη έδωσε αυτόματα το εισιτήριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Άμστερνταμ στον Γκελαούζο, ο οποίος δήλωσε ενθουσιασμένος από την έντονη παρουσία και την συνεχή ενθάρρυνση του κοινού.

Ράνια Ρεμπούλη και Stoiximan Running Team έτρεξαν παρέα

Στον ημιμαραθώνιο, μαζί με την ελληνίδα μαραθωνοδρόμο έτρεξε για πρώτη φορά και η Stoiximan Running Team . Η ομάδα που δημιουργήθηκε από τον Stoiximan με σκοπό να προάγει τον αθλητισμό γενικότερα και το τρέξιμο ειδικότερα, δημιουργώντας μια κοινότητα από δρομείς, πραγματοποίησε την πρώτη της συμμετοχή και έδειξε να βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα.

Η ομάδα αποτελούμενη από ερασιτέχνες και επαγγελματίες δρομείς, καθώς και από όλους εκείνους που αγαπούν το τρέξιμο (συγγενείς, φίλους, συναδέλφους) ανανεώνει πλέον το ραντεβού της για τον 11ο ΝΝ Διεθνή Μαραθώνιο “ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ”, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη. Η Stoiximan Running Team σας προσκαλεί να τρέξετε παρεά!

Το γκρουπ της Stoiximan Running Team στο Facebook: https://www.facebook.com/groups/StoiximanRunningTeam/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ