ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Hellenic Match Racing Tour Sani Cup 2015 - Ημέρα 2η

Hellenic Match Racing Tour Sani Cup 2015 - Ημέρα 2η

Οι ιδανικές καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην χερσόνησο της Κασσάνδρας, αποτέλεσε δέλεαρ για τον κόσμο προκειμένου να κατακλείσει τις άψογες εγκαταστάσεις της Sani Marina για το Hellenic Match Racing Tour Sani Cup 2015 (VIDEO).

Οι ιδανικές καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην χερσόνησο της Κασσάνδρας, αλλά και η διοργάνωση για πρώτη φορά στο Sani Resort ενός ιστιοπλοϊκού αγώνα με τη συμμετοχή εκλεκτών αθλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό αποτέλεσε δέλεαρ για τον κόσμο προκειμένου να κατακλείσει τις άψογες εγκαταστάσεις της Sani Marina.

Η έκπληξη της ημέρας ήρθε από την ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης, η οποία παρεμπιπτόντως είναι η νεαρότερη ηλικιακά. Η Μαρία Τσαουσίδου και το πλήρωμά της, αν και ξεκίνησε ως outsider στη διοργάνωση κάνοντας τέσσερις ήττες κατά τη διάρκεια της πρώτης μέρας, σήμερα, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση νίκησε και στις τρεις μονομαχίες από τις τέσσερις που συμμετείχε και μάλιστα απέναντι σε πολύ ισχυρούς αντιπάλους όπως οι “Hellenic Police” του Αλέξανδρου Ταγαρόπουλου, “Dark and Stormy” του Στρατή Ανδρεάδη και “Team Anna” από τη Σουηδία.

Hellenic Match Racing Tour Sani Cup 2015 - Ημέρα 2η

Ο Παναγιώτης Μάντης και η ομάδα της Nespresso VMG Team, διεύρυναν το αήττητο τους, αφού έφτασαν τις 9 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, εξασφαλίζοντας με άνεση τη συμμετοχή τους στους τελικούς της Κυριακής.

Η αυριανή τρίτη μέρα της διοργάνωσης, θα ξεκινήσει με τις κούρσες της προκριματικής φάσης, προκειμένου να ολοκληρωθεί η γενική κατάταξη και όλες οι ομάδες να έχουν αγωνιστεί μεταξύ τους. Εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν, θα διεξαχθούν και τελικοί με τη συμμετοχή της πρώτης και της δεύτερης ομάδας, βάσει βαθμολογίας.

Hellenic Match Racing Tour Sani Cup 2015 - Ημέρα 2η

Αναλυτικά η κατάταξη των ομάδων μετά την ολοκλήρωση της 1ης μέρας τουHMRT-Sani Cup

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ

W

L

Win%

Team NESPRESSO VMG

9

0

100%

Team Tsoulfas Sailing

4

2

67%

Team Hellenic Police

5

3

63%

Team Dark and Stormy

5

3

63%

Team SOLGAR Ursa Minor

3

2

60%

Team Alandia - GP Batteries

3

2

60%

Team Ulrickkrholm

3

2

60%

Team Turkuaz

3

3

50%

Team NCTh

4

5

44%

Team Anna

3

5

38%

Team ELLINIXX

0

6

0%

Team TAMUMM AΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

0

9

0%

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ