ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Υπουργείο Αθλητισμού: "Παράνομο ήταν ότι δεν είχαν γίνει οι προσλήψεις των αθλητών"

Υπουργείο Αθλητισμού: "Παράνομο ήταν ότι δεν είχαν γίνει οι προσλήψεις των αθλητών"
MOTIONTEAM

Με ανακοίνωση του το Υπουργείο Αθλητισμού πήρε θέση για τον διορισμό 156 αθλητών τονίζοντας ότι αυτοί έπρεπε να έχουν γίνει από το 2008 αλλά έως σήμερα είχαν παγώσει οι διορισμοί τους.

Η είδηση που κυκλοφόρησε το απόγευμα για τους διορισμούς 156 αθλητών που είχαν υποβάλει αίτηση από το 2008 σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως και για αυτό το Υπουργείο Αθλητισμού θέλησε να πάρει θέση και μέσω ανακοίνωσης του τόνισε ότι οι διορισμοί είναι νόμιμοι και παράνομο ήταν το γεγονός ότι δεν είχαν γίνει έως τώρα.

Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση αναφέρει πως οι συγκεκριμένοι αθλητές είχαν κατοχυρώσει το δικαίωμα τους για πρόσληψη στο δημόσιο από το 2008 αλλά μέχρι σήμερα δεν είχαν προσληφθεί.

Γενική

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Αναφορικά με τον διορισμό 156 διακεκριμένων αθλητών, επισημαίνεται ότι πρόκειται για αθλητές που έχουν κατοχυρώσει το δικαίωμά τους για πρόσληψη στο Δημόσιο, όπως προβλέπει ο νόμος, αναφορικά με το διορισμό διακριθέντων αθλητών, που υπέβαλαν αίτηση κατά το έτος 2008 και δεν είχαν προσληφθεί μέχρι σήμερα, γιατί είχαν παγώσει οι διορισμοί τους.

Οι αθλητές πληρούν τις προϋποθέσεις του Νόμου και δεν τίθεται θέμα μη νομιμότητας. Είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει η Πολιτεία γι’ αυτούς τους ανθρώπους, που με κόπους και θυσίες έφεραν διακρίσεις στην χώρα μας.

Το παράνομο δεν ήταν το ότι προχώρησαν οι προσλήψεις, αλλά ότι είχαν παγώσει επί σειρά ετών με ευθύνη προηγούμενων κυβερνήσεων, που αρνούνταν στους αθλητές κατοχυρωμένα δικαιώματα τους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ