Η πλευρά Γιαννακόπουλου είδε τη διοίκηση του Ερασιτέχνη

Η πλευρά Γιαννακόπουλου είδε τη διοίκηση του Ερασιτέχνη

Οι εκπρόσωποι του Δημήτρη Γιαννακόπουλου παρέλαβαν στοιχεία από τους διοικούντες τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, ενώ θα δοθούν και άλλα έως το τέλος Απριλίου. Διαβάστε τον αγωνιστικό απολογισμό.

Με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού συναντήθηκε η ομάδα εργασίας που έχει συστήσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, προκειμένου να προχωρήσει η διοικητική μετάβαση. Στη συνάντηση, οι διοικούντες του Ομίλου παρέδωσαν στοιχεία στους εκπροσώπους του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ και η συνεργασία τους θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ερασιτέχνη:

"Στη διάρκεια της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε άριστο κλίμα, αντηλλάγησαν απόψεις για σημαντικά θέματα του Συλλόγου κι οι εκπροσωπούντες τον Παναθηναϊκό Α.Ο. παρείχαν προς την ομάδα εργασίας τα κάτωθι στοιχεία:

- Tον απολογισμό αγωνιστικών τμημάτων και ομάδων έως το τέλος της τρέχουσας περιόδου. 

- Το τελευταίο, επικαιροποιημένο καταστατικό του Συλλόγου. 

- Τις συμβάσεις με ιδιώτες για την εκμετάλλευση τμημάτων και ακαδημιών. 

Επιπλέον, τα μέλη του Δ.Σ. του Παναθηναϊκού Α.Ο. επεσήμαναν πως τα λοιπά ζητηθέντα στοιχεία θα παραδοθούν εντός του χρονικού ορίου (30 Απριλίου), το οποίο ο ίδιος ο κ. Γιαννακόπουλος έθεσε με την –από 5ης Απρίλιου– προσωπική επιστολή του. 

Σημειωτέον ότι, σε μία παράλληλη εξέλιξη, η διοίκηση του Παναθηναϊκού Α.Ο. ήδη απέστειλε επιστολή προς τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο προς ενδελεχή ενημέρωσή του παραθέτοντας τις ενέργειές της στην –εν εξελίξει– διαδικασία, καθώς και τα περαιτέρω, εκατέρωθεν αναγκαία, βήματα για να επιτευχθεί το συντομότερο δυνατό η ομαλή ολοκλήρωσή της".

Διαβάστε τον απολογισμό του Ερασιτέχνη
 
SHARE

BEST OF NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Λουτρό αίματος στην Αίγυπτο: Τουλάχιστον 235 νεκροί σε διπλή επίθεση

Μακελειό σε τέμενος στο Σινά με εκατοντάδες νεκρούς. Τουλάχιστον 130 οι τραυματίες. Αυξάνεται διαρκώς ο τραγικός απολογισμός. Πρόκειται για την πιο αιματηρή επίθεση στη σύγχρονη ιστορία της Αιγύπτου

Αναλύουμε τη χειρότερη εμφάνιση στην ιστορία του 'The Voice'

Η αμηχανιάν χτύπησε κόκκινο κι εμείς πιάνουμε κάθε λεπτομέρεια αυτής της ετεροντροπής.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ NEWS 24/7

Κεχαγιόγλου για 19χρονο μοντέλο: Αγώνας για να επιστρέψει στην Ελλάδα - Δεν έχει συναίσθηση της κατάστασης

Για την κατάσταση της υγείας της 19χρονης που συνελήφθη με 2,6 κιλά κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ μιλά στο News 24/7 ο νομικός παραστάτης της οικογένειας, Σάκης Κεχαγιόγλου. Ποιες θα είναι οι πρώτες ενέργειες της υπεράσπισης

4 ήρωες του Τρωικού Πολέμου που δεν ξέρεις τίποτα γι' αυτούς

Ο Flash των Τρώων και η Wonder Woman που πήρε στο κυνήγι τον Αχιλλέα.

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24