ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η δύσκολη επιλογή έδρας των Final 4

Η δύσκολη επιλογή έδρας των Final 4
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Ομοσπονδίες βόλεϊ, χάντμπολ και πόλο καλούνται να επιλέξουν που θα διεξαχθούν τα Final 4 και το Sport24.gr σας παρουσιάζει τα δεδομένα που υπάρχουν.

Μπορεί η Ομοσπονδία του μπάσκετ να ξεμπέρδεψε μετά από διαπραγματεύσεις επί διαπραγματεύσεων για το που θα γίνει ο τελικός του Κυπέλλου, ωστόσο τώρα έρχεται η σειρά και των υπολοίπων Ομοσπονδιών που καλούνται να αποφασίσουν το που θα διεξαχθούν τα δικά τους Final 4.

Όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια το συγκεκριμένο ερώτημα είναι για δυνατούς λύτες, αφού πάντα ελοχεύει ο κίνδυνος επεισοδίων και θα απαντηθεί το προσεχές διάστημα.

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο έχουμε το Final 4 του Κυπέλλου στο χάντμπολ γυναικών το οποίο θα φιλοξενηθεί στο κλειστό του Καματερού. Το αντίστοιχο των ανδρών είναι προγραμματισμένο για το διήμερο 18-19 Μαρτίου και περιμένουμε να δούμε ποιες ομάδες θα προκριθούν για να αποφασιστεί και η έδρα που θα γίνει το Final 4.

Το ίδιο Σαββατοκύριακο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί και το Final 4 των ανδρών στο βόλεϊ. Εκεί τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα σε ό,τι αφορά την έδρα αφού από πέρσι υπάρχει η υπόσχεση ότι το τουρνουά θα φιλοξενηθεί στη Θεσσαλονίκη με τις επαφές των διοργανωτών και της ΕΟΠΕ να είναι στην τελική τους ευθεία. Μάλιστα, είναι εξαιρετικά πιθανό η διοργάνωση να διεξαχθεί στο "Αλεξάνδρειο" εκεί δηλαδή που θα γίνει και ο τελικός Κυπέλλου στο μπάσκετ.

Το διήμερο 3-4 Μαρτίου είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το Final 4 του Κυπέλλου στο βόλεϊ γυναικών. Εκεί όπως όλα δείχνουν θα υπάρχουν τρεις ομάδες από λεκανοπέδιο της Αττικής και μία από τα νησιά (Πανναξιακός ή ΑΟ Θήρας). Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να οδηγήσει τους ανθρώπους της ΕΟΠΕ να ψάξουν ένα κλειστό εντός Αττικής και όπως όλα δείχνουν οι αγώνες θα γίνουν σε γήπεδο της Αθήνας το οποίο θα ανακοινωθεί σύντομα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι τόσο το Final 4 των ανδρών όσο και εκείνο των γυναικών στο βόλεϊ θα χαρακτηριστούν ως αγώνες ειδικών συνθηκών κάτι που σημαίνει ότι θα γίνουν με την παρουσία αθλητών, ακαδημιών και μαθητών, ενώ οι ομάδες θα πάρουν μάξιμουμ από 30 προσκλήσεις.

Τέλος, το προσεχές διάστημα θα έχουμε εξελίξεις και με το Final 4 του Κυπέλλου στο πόλο. Οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας θέλοντας να αποφύγουν τις δυσάρεστες εκπλήξεις της περσινής περιόδου όπου οι Δήμοι υπό το φόβο επεισοδίων "επέστρεφαν" τη διοργάνωση έχουν ξεκινήσει ήδη επαφές και ήδη έχει προκριθεί μία περίπτωση κολυμβητηρίου στη Βόρεια Ελλάδα.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ