ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η ΔΟΑ στηρίζει τους Αγώνες στο Μπακού

Η ΔΟΑ στηρίζει τους Αγώνες στο Μπακού

Η ΔΟΑ συμμετέχει στις πολιτιστικές δραστηριότητες των 1ων Ευρωπαϊκών Αγώνων που διοργανώνονται στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν. Πρώτος επισκέπτης του περιπτέρου ήταν ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής.

Η Διεθνής Ολυμπιακή Ακαδημία συμμετέχει στις πολιτιστικές δραστηριότητες των 1ων Ευρωπαϊκών Αγώνων που διοργανώνονται στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν το 2015 υποστηρίζοντας τον νεοϊδρυθέντα αυτόν θεσμό.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

"Η Διεθνής Ολυμπιακή Ακαδημία συμμετέχει στις πολιτιστικές δραστηριότητες των 1ων Ευρωπαϊκών Αγώνων που διοργανώνονται στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν το 2015 υποστηρίζοντας τον νεοϊδρυθέντα αυτόν θεσμό. Σε ένα περίπτερο που βρίσκεται μέσα στο υπέροχο Χωριό των Αθλητών, οι αθλητές και τα αθλητικά στελέχη έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν το Διαδραστικό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα της ΔΟΑ «Ανακαλύπτοντας το Ολυμπιακό Κίνημα και τις Αξίες του».

Το περίπτερο της ΔΟΑ λειτουργεί από τις 11 Ιουνίου προσφέροντας τη δυνατότητα στους αθλητές που συμμετέχουν στους 1ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες να γνωρίσουν μέσω διαδραστικών δραστηριοτήτων την ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων από την αρχαιότητα έως σήμερα. Παιχνίδια γνώσεων και πλούσιο ενημερωτικό υλικό με τη μορφή βίντεο σχετικά με το Ολυμπιακό Κίνημα και τον Ολυμπισμό ως φιλοσοφία ζωής και όλα αυτά σε οθόνες αφής, αποτελούν τις δραστηριότητες που οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν στο περίπτερο της ΔΟΑ.

Η ΔΟΑ στηρίζει τους Αγώνες στο Μπακού

Πρώτοι επισκέπτες του περιπτέρου ήταν ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, ο Πρέσβης της Ελλάδας στο Αζερμπαϊτζάν Δημήτρης Τσούγκας, η Πρόξενος Μαρία Κατσανεβάκη και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αποστολής Εμμανουήλ Κολυμπάδης. Δοκίμασαν τις δραστηριότητες του Προγράμματος και εξέφρασαν τις θερμές ευχές τους για την επιτυχία αυτής της προσπάθειας.

Άλλοι υψηλοί προσκεκλημένοι που επισκέφτηκαν το περίπτερο της ΔΟΑ τις πρώτες ημέρες της λειτουργίας του είναι τα μέλη της ΔΟΕ Anita DeFrantz, Bernard Rajzman και Claudia Bokel, ο πρώην Πρόεδρος της Λετονίας Valdis Zatlers και ο Δήμαρχος του Χωριού των Αθλητών Elchin Safarov".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ