ΓΓΑ και ΕΣΚΑΝ συμμετέχουν στην "1η γιορτή Αθλημάτων"

ΓΓΑ και ΕΣΚΑΝ συμμετέχουν στην "1η γιορτή Αθλημάτων"

Με το δικό τους περίπτερο θα συμμετάσχουν στην "1η γιορτή Αθλημάτων" η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και ο ΕΣΚΑΝ.

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και το Εθνικό Συμβούλιο Καταπολέμησης Ντόπινγκ θα συμμετέχουν με περίπτερο προβολής στην 1η Γιορτή Αθλημάτων, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος αθλητικής παιδείας "Σέβομαι τη Διαφορετικότητα-Γνωρίζω τον Αθλητισμό", που θα διεξαχθεί στο Σ.Ε.Φ. από τις 8 έως τις 10 Ιουνίου 2017.

Κατά την επίσκεψή τους στο Σ.Ε.Φ. οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να δουν εκθέσεις με τις Ολυμπιακές Δάδες, τη Λαμπαδηδρομία και εικαστικές παρεμβάσεις των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας από τις ιδιωτικές συλλογές των κ.κ. Στράτου Κλήμου, Αναστάσιου Λουκίση και Δημήτρη Ποντικούλη, να γνωρίσουν ολυμπιακά αθλήματα, να συνομιλήσουν με Ολυμπιονίκες και πρωταθλητές αλλά και να ενημερωθούν για μια σειρά από πολύ σημαντικά θέματα όπως το ντόπινγκ και τη σημασία της ολυμπιακής εκεχειρίας.  

Την εκδήλωση διοργανώνει το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας σε συνεργασία με το Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας, υπό την αιγίδα της ΓΓΑ και του Ε.Σ.Κ.Α.Ν. το οποίο θα πραγματοποιήσει και ημερίδα στις 10/6/17 και ώρα 10:00 π.μ. που θα απευθύνεται σε δασκάλους, καθηγητές Φυσικής Αγωγής της Α’ βάθμιας εκπαίδευσης, συλλόγους, σωματεία, και τεχνικούς ομοσπονδιακούς.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

ΘΕΜΑ ΕΘΝΟΣ

Υπολογίστε το μέρισμα που δικαιούστε

Ευνοϊκές ρυθμίσεις για ανέργους, ηλικιωμένους και άτομα με αναπηρία - Δείτε ενδεικτικά παραδείγματα - Πότε ανοίγει η ψηφιακή πλατφόρμα για τους δικαιούχους

4 ήρωες του Τρωικού Πολέμου που δεν ξέρεις τίποτα γι' αυτούς

Ο Flash των Τρώων και η Wonder Woman που πήρε στο κυνήγι τον Αχιλλέα.

ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ

Το πρώτο ΠΑΣΟΚικό μαγαζί της χώρας είναι γεγονός - Κοκτέιλ ΠΑΣΟΚίτο και ΠροφιΝΤΕΛΟΡ

Κάτι νέο έρχεται στην πόλη από τα παλιά. Ένα πράσινο "καφενείο" σοσιαλιστικής τέχνης στήνεται στο Γκάζι και το News 24/7 σας ενημερώνει πρώτο για το εγχείρημα

Οι καμπύλες της Tao Wickrath δεν χωράνε πουθενά

Μια πρώτη γνωριμία με το κορίτσι πίσω από το sideboob της εβδομάδας.

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24