EXTREME SPORTS

Σοβαρό τροχαίο για την Μπιουκάναν στην Αυστραλία

Σοβαρό τροχαίο για την Μπιουκάναν στην Αυστραλία

Η Αυστραλή πρωταθλήτρια του BMX, Καρολίν Μπιουκάναν, είχε σοβαρό τροχαίο ατύχημα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, λίγο έξω από την Καμπέρα. Διέφυγε τον κίνδυνο, τι πόσταρε η ίδια. (PHOTOS)

Με άσχημο τρόπο έκλεισε η χρονιά για την Καρολίν Μπιουκάναν. Η Αυστραλή πρωταθλήτρια του BMX είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, λίγο έξω από τη πρωτεύουσα, την Καμπέρα.

Τα ΜΜΕ της χώρας αναφέρουν ότι το όχημα που βρισκόταν η 27χρονη και ο φίλος της, αναποδογύρισε, χωρίς όμως να εμπλέκεται κάποιο άλλο όχημα, ενώ οι αρχές δεν έχουν δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Η Μπιουκάναν τραυματίστηκε στη μύτη, στο στέρνο και στον πνεύμονα, με την ίδια όμως να ενημερώνει για την εξέλιξη της υγείας της μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, όπου έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Η πέντε φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό μισ φωτογραφία από το νοσοκομείο με σχόλιο: "Δεν θα έλεγα ότι το 2017 έκλεισε ακριβώς όπως θα σχεδίαζα. Ήταν μια δύσκολη κατάσταση έπειτα από ατύχημα στον δρόμο. Μόλις μετακινήθηκα σε δωμάτιο και αναρρώνω.

Οι τραυματισμοί μου είναι... Σπασμένο στέρνο, σπασμένη μύτη και πνευμόνια που έχουν καταρρεύσει. Θα σας ενημερώνω παιδιά όπως μπορώ. Χαρούμενη χρονιά. Η περίοδος των διακοπών θα είναι λίγο πιο σκληρή απ’ ότι περίμενα".

Σοβαρό τροχαίο για την Μπιουκάναν στην Αυστραλία
Σοβαρό τροχαίο για την Μπιουκάναν στην Αυστραλία
TAGS EXTREME SPORTS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ