EXTREME SPORTS

Red Bull Art of Motion: 108 freerunners διεκδίκησαν την πρόκριση

Red Bull Art of Motion: 108 freerunners διεκδίκησαν την πρόκριση

Μετά από ένα μαζικό Selection Jam με ρεκόρ 108 συμμετοχών και ένα εντυπωσιακό Onsite Qualifier, ολοκληρώθηκε η τελική 18άδα των αθλητών που θα αγωνιστούν στο Red Bull Art of Motion, το Σάββατο, 1 Οκτωβρίου στις 16:00.

Πέρα από κάθε προσδοκία ολοκληρώθηκε το Selection Jam, συγκεντρώνοντας 108 αθλητές από κάθε γωνιά του κόσμου. Οι 20 αθλητές που διακρίθηκαν, αναμεσά τους και ο Έλληνας, Αλέξανδρος Μπιλιώνης, αγωνίστηκαν στον σημερινό Onsite Qualifier. Εκεί, μετά από δυνατά tricks, runs και drops σε ένα πρωτότυπο format 1 εναντίον 1, η κριτική επιτροπή κατέληξε στους 5 αθλητές που ξεχώρισαν και τελικά συμπλήρωσαν την τελική 18άδα των αθλητών.

Πρόκειται για τους Valtteri Luoma-Aho (Finland), Dominic Di Tomasso (Australia), Nikita Tetenev (Russia), Nathan Weston (USA) και Bart Van der Linden (Netherlands). Πλέον είναι όλα έτοιμα για την κορυφαία freerunning πρόκληση, το Σάββατο, 1 Οκτωβρίου στις 16:00 σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της γης, τη Σαντορίνη. Οι 18 κορυφαίοι freerunners θα παλέψουν για μια θέση στο βάθρο, αλλά και για το Best Trick Award με το οποίο το CU- υποστηρικτής του αγώνα- θα βραβεύσει τον freerunner που θα δώσει τον πιο… Restart εαυτό του.

Red Bull Art of Motion: 108 freerunners διεκδίκησαν την πρόκριση

Ο αγώνας, τον οποίο στηρίζει η ΕΚΟ, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία καυσίμων, θα μεταδοθεί ζωντανά στις 16:00 από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ και από το Novasports 1 HD, αλλά και για εκείνους που προτιμούν την digital εμπειρία από το www.redbullartofmotion.com και το Red Bull TV, το οποίο είναι διαθέσιμο σε τηλεοράσεις με πρόσβαση στο internet, κονσόλες gaming, κινητά και άλλα. Για πλήρη λίστα με τις υποστηριζόμενες συσκευές πήγαινε στο about.redbull.tv. Εκτός από τα βραβεία του βάθρου και το Best Female Award, το CU- υποστηρικτής του αγώνα- θα βραβεύσει τον freerunner που θα δώσει τον πιο… Restart εαυτό του με το Best Trick Award.

Red Bull Art of Motion: 108 freerunners διεκδίκησαν την πρόκριση

Δες εδώ το βίντεο: http://www.redbull.com/gr/el/stories/1331820846061/onsite-qualifier-red-bull-art-of-motion-2016

Ακολούθησε τη δράση: www.redbullartofmotion.com I www.facebook.com/rbafm

#redbullartofmotion

Top 6 2015

1

Dimitris

Kyrsanidis

GRE

2

Pavel

Petkuns

LAT

3

Jesse

Peveril

CAN

4

Alexander

Schauer

AUT

5

Yoann

Leroux

FRA

6

Alfred

Scott

USA

Νικητές του Online Qualifier

7

Pedro Phosky

Leon

ESP

8

Joey

Adrian

USA

9

Pedro

Salgado

POR

10

Calen

Chan

USA

11

Sydney

Olson

USA

12

Lynn

Jung

LUX

13

Pamela

Forster

AUT

Νικητές του Onsite Qualifier

14

Valtteri

Luoma-Aho

FIN

15

Dominic

Di Tomasso

AUS

16

Nikita

Tetenev

RUS

17

Nathan

Weston

USA

18

Bart

Van der Linden

NED


Ο Μεγάλος Τελικός του Red Bull Art of Motion θα φιλοξενηθεί στα ξενοδοχεία της Οίας, Fanari Villas και Golden Sunset Villas

Με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και υπό την αιγίδα του Δήμου Θήρας.

Ευχαριστούμε θέρμα για τη φιλοξενία την Acqua Vista Hotels.

TAGS EXTREME SPORTS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ